Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak újra abban, hogy lesz majd egy jó, igazi párkapcsolatom, ha már kétszer csalódtam? Csak a családomban bízom.
"Amikor megnyílok, akkor nagyon megnyílok a másiknak"
Itt már rögtön el is véreztél a szememben a kérdésed komolyságát tekintve. Ez a kérdés, illetve érzés nem más mint önsajnálat amivel körülveszed magad, teszed mindezt azért mert erre a szerepre vágysz.
Mit jelent megnyilni, fogalmazd meg. Rögtön utána ird le azt is mit jelent nagyon megnyilni... Tudom, mint a filmeken. Felejtsd el, ne a filmeken szocializálodj.
Ha szeretnél focizni akkor légy vele tisztában hogy nem csak gólókat fogsz rúgni, de időnként jól fel is fognak vágni. Mások ezzel tisztában vannak, fogadd el te is és megoldodik a problémád.
Hogyan nyilik meg egy kisgyerek? 5 év együttélés után mondod el hogy igazából félsz a dinoszauruszoktól?
Vagy mit, mi az amit titkolsz és csak a kiválasztott tudhat meg?
Egy hónap együttélés után mindent tudok rólad, te is rólam, tudod a kedvenc kajákat, hogy reggeli kávé után megyek klotyóra, mi az amit én nem tudhatok csak ha már belémszerettél?
Ott kezdödik az egész hogy be sem engedlek a lakásomba mig nem bizom benned. Mi van ennél nagyobb súlyú dolog, várok 5 évet mig elárulom hogy van lakáshitelem vagy mi?
A szerep amibe bele élnéd magad egy hülyeség, éld az életed, ismerkedj, bulizz, tedd amihez amikor épp kedved van és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!