Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha rondának születtem, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rondának születtem, akkor mi értelme van az életnek?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 13:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10: Akkor én 170 centivel és 54 kilóval mit mondjak? Hidd el, hogy még a te testalkatod is valamilyen szinten átlagosnak számít. A magasság mindenképpen. Sok nőt meg nem is érdekli a súly, csak legyen legalább 175 centi a pasi és már sínen is vagy.
2016. jún. 4. 14:33
 12/16 A kérdező kommentje:
#11: ezt mégis honnan szeded? 190cm vagyok, de ugyanúgy számít az arc és az alkat...nem fog felizgulni egy nő sem egy gólyalábú pálcikaemberre lehet akármilyen magas. vagy egy rondára.
2016. jún. 4. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

3-4 éve voltam 55 kiló, 176 centimmel. Az rosszabb, mint amilyen most te vagy. Kezdj el többet mozogni és egyél normálisabban, nekem így sikerült felszednem majdnem 10 kilót.

2016. jún. 4. 14:36
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

"rusnya nő bárkinek jut..de az kinek kell?"

Azt azért nagyon bírom ha egy lány nem hajlandó összejönni egy ronda pasival akkor felszínes ri*anc, de a pasik se állnának le ronda csajjal, persze az nem baj, attól ők még értékes, jó emberek. Ti is semmibe veszitek a ronda nőket, csak azt nem tudom akkor miért várjátok el hogy a nők ne így álljanak hozzátok??

2016. jún. 4. 18:43
 15/16 anonim ***** válasza:
#10-nek: "Mester, taníts!"
2016. jún. 5. 10:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Keress más elfoglaltságokat. Tapasztalatból tudom, hogy egy ronda férfinek kb. mindegy, mit csinál, úgy sem jöhet össze egy lánnyal sem (a lány kinézetétől függetlenül!).
2016. jún. 5. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!