Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek vajon lenne értelme?

Figyelt kérdés
Ha csupán hang és beszéd alapján ismerné meg egymást egy fiú és egy lány. Így a kinézet nem számítana, és sokkal inkább odafigyelnénk arra, hogy milyen is az illető belülről.
2016. máj. 24. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Aztán érkezne tőle az első kép:

[link]

2016. máj. 24. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
pffff xD te jó Isten
2016. máj. 24. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme sem lenne.
2016. máj. 24. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lenne értelme, max akkor, ha mindenki megvakulna.

Tudod, egy kapcsolathoz kell a vonzalom, és ha az nincs meg, csak a kölcsönös szimpátia, általában ezekből lesznek a barátságok.

Szóval hiába értik meg jól egymást, jönnek ki jól, tetszik egymásnak a személyiségük, ha később meglátják egymást, füstbe mehet az egész, mert nem találják egymást vonzónak.

2016. máj. 24. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Egyet értek az előző hozzászólóval. Nagyon fontosak a belső értékek, de nem kell elbagatelizálni a külsőt sem. Amúgy sokan mondták már előttem, csak ismételni tudom....legyél ápolt, találj magadnak valami frizurát ami jól áll, vegyél egy két divatos ruhát és ha nem is leszel nagyon vonzó, mindenképpen javítasz a külsődön.

Nekem amúgy sokszor volt olyan, hogy egy lány elsőre nem annyira tetszett, de aztán beszélgettem vele 3-4 órát és annyira szimpatikus volt hogy 'megszépült'

Az a baj sok emberrel, hogy semmit nem tesz és csak várja, hogy majd lesz valami, miközben belülről feszíti az a rengeteg energia amit az okoz, hogy magányosak. Ha kicsiket is, de mindennap lépni kell valamit, akár egy mosoly egy idegen lányra, akár csak kérdezni valamit egy idegentől, de lépj, ne stagnálj és egy idő után beköszönt a siker. Hajrá ;)

2016. máj. 25. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!