Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmondaná hogy jön össze két ember?
"tetszik az a nő/férfi" gondolat vagy érzés felmerülése és a tényleged párkapcsolat közt eltelt időben mi történik? Beszélgetnek, elmennek randizni(eddig jutottam én) Mi könyvelhető el sikeres randinak. Minek kell történnie egy második randin? (valami íratlan szabály erre van?)
Igen tudom hogy nyominak tart sok ember mert 19 évesen még nem volt csajom, de ezekre a dolgokra kíváncsi vagyok a ti tapasztalataitok alapján.előre is köszönöm!
19/f.
Ne haragudj, de olyat kérsz legalább, mintha a fingomat kéne lepkehálóval befogni. :)
Adott embereknél, adott módon alakul, nincs szabály rá.
A saját tapasztalataimat tudom leírni.
Egy rövidebb beszélgetés után elhívnak a fiúk 1. randira (kávéra,vagy borra a leggyakrabban). Ha vannak közös témáink, közös érdeklődési köreink és jól érezzük magunkat egymással akkor lesz 2. randi. A 2. randin hasonló, jobban elmélyül a beszélgetés, kiderül hasonló-e az értékrendünk. A 2. vagy a 3. randi végén jobb esetben van csók, innen tudjuk, hogy testileg is vonzódunk egymáshoz.
Még néhány jó közös program és hosszú beszélgetések után érezzük,hogy "együtt vagyunk." Szeretem kimondani is, hogy ne legyen félreértés.
L21
Szerintem ez mindenkinél máshogy alakul. Nincs általános szabály.
Nálam pl a legutolsó kapcsolatom, ami még most is tart, úgy alakult, hogy neten megismerkedtünk, 2,5 hétig leveleztünk, közben elhívott randira. Találkoztunk, beszélgettünk, elcsattant egy csók, megnéztünk egy filmet, kimentünk a szigetre sétálni, végig beszélgettük az egész napot, közben elnyaltunk egy-egy fagyit. 12 óra együtt:) Életem leghosszabb és legjobb randija volt. Már az első randi után kimondtuk, hogy igen, együtt vagyunk.
A második randinkon elkísért vizsgázni, megvárt, majd eljött velem nyakláncot venni, mert említettem neki, hogy régóta szeretnék egy pentagrammosat. Végül mindkettőnknek lett egy. Visszahívtam egy filmre, mert az első alkalommal ő fizetett. Még ezen a napon szerelmet vallott, aztán én is neki.
Harmadik alkalommal is mikor találkoztunk volt egy vizsgám, utána feljött hozzám, főztem neki vacsit, megünnepelvén hogy vége a vizsgáimnak (1. év a suliban), iszogattunk kókuszlikőrt amit ő hozott. Utána feküdtünk le először, másodszor, majd másnap reggel és délelőtt még 2x.:)
A következő időszakban rengeteg időt töltöttünk együtt, jól jött a nyári szünet. Voltunk biliárdozni, megismertem a barátait, strandoltunk,... 1 hónap után megkérte a kezemet, elhívott a tesója esküvőjére is, megismertem a családját, 1 év után összeköltöztünk, fél évre rá pedig összeházasodtunk. Ma már 6 éve együtt vagyunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!