Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkednek velem így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek velem így a lányok?

Figyelt kérdés

Olyan szerencsétlennek, meg lúzernek érzem magam, több lány is összejönne velem, hogy járjunk, legyünk kapcsolatban meg legyen nagy szerelem romantika, bemutatni a szülőknek, jópofizni fújjjj... :/

De senki nem akar szexkapcsolatba, vagy alkalmi kapcsolatba lenni velem, más csávóknak meg csomó ilyen "kalandjuk" volt. Én alig voltam nővel életemben.

És mostmár csak azért sem jövök össze senkivel, hogy ne érezzem magam így, volt már olyan hogy összefeküdtem egy lánnyal akinek egyébként volt pasija, az jobb volt mint bármelyik barátnőmmel mert olyan kötetlenül éreztem magam és nem volt bennem megfelelési kényszer, na meg ha mentünk az utcán mondhattam hogy "ez de jó de megdugnám" nem az mint anno exxel, hogy nem is nézhettem senkire, de ilyen "barátság extrákkal" egy volt az életemben. Olyan bénának érzem magam, pedig nem vagyok csúnya, de nem akarok komoly kapcsolatot és nem fogják fel a lányok. Meg van aki azt hiszi meleg vagyok emiatt hogy alig voltam lánnyal ilyen idős koromra.

Nagy "hibám" hogy sajnos őszinte vagyok, ha egy lányon látom hogy akar tőlem valamit megmondom hogy szexkapcsolatba benne vagyok vagy haverkodhatunk de több nem lehet. Persze ilyenkor nagyon szemét vagyok meg lehordanak mindennek. Aki meg aljas hazug módon átveri őket azzal lefekszenek, mert olyan naivak, de én lennék erre képes. Egyébként sem hazudok az élet egyik területén sem.

Szóval ezt nem értem mert nem vagyok rossz pasi, van aki sokkal szarabbul néz ki de sok nője volt. Meg teljesen normális rendes életet is élek, nem értem mi a probléma. Ennél már csak akkor lehetnék "jobb" ha nagyon teli lennék pénzzel, de nem hiszem hogy csak azon az egy dolgon múlna.

Már tényleg az lesz lassan hogy mostmár szóba sem fogok állni egy lánnyal sem annyira elvették az életkedvemet és az önbecsülésemet, tényleg olyan lúzernek érzem magamat.

23 F

2016. jún. 2. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Valaki röviden és tagoltan összefoglalná, hogy itt mi a picsogás tárgya?
2016. jún. 2. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Rosszul van bekötve ez a fiatal embör. Ennyi az egész.
2016. jún. 2. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:

" de én lennék erre képes."

:)

2016. jún. 2. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha jól értem az a baja, hogy senki nem akar vele d.gni,pedig elmondása szerint nem ronda. Akkor lehet mègis az vagy. Mondjuk kevesebb rinyálással talán férfiasabb lennél, a nők nem szeretik a hisztis kisfiúkat. Egy éjszakára sem.
2016. jún. 2. 21:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baja, hogy dugni nem akarnak vele, hanem az, hogy a dugásnál többet akarnak tőle. Ő meg cidrizik a kapcsolatoktól. Itt tart a világ.
2016. jún. 2. 22:14
 6/11 anonim ***** válasza:
#1 Valami baja van szerintem, de nem biztos!
2016. jún. 2. 22:59
 7/11 anonim ***** válasza:

A nők 90-akárhány %-a nem akar szexkapcsolatot. Se veled, se mással.

Ha az ismerőseidnek olyan sok kalandja volt, valószinűleg azért van, mert hitegették aztán dobták a lányokat, vagy nagyon jó érzékkel találnak rá arra a néhány lányra, aki hajlandó az ilyesmire.

2016. jún. 3. 10:55
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

Senkinek nem kötelessége veled lefeküdni. Más csávó a két kezét összetenné azért, ha lenne vki, aki a barátnője lenne, ez meg itt rinyál, hogy SZEMETEK a nők, amiért nem hagyják, hogy csak beléjük ürítsen...

Talán akkor mondjuk olyan helyen kéne ismerkedni, ahol nagyobb eséllyel van csak dugás, vagy szexpartnerkeresőn... mert normálisékinál ha csak úgfy elkezdtek ismerkedni, ott feltételezhető, hogy nemcsak egy kamatyért.

2016. jún. 3. 11:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sokan összetennék azért a kezüket, de én nem bírok a kötelességet és a kötöttséget. Lehet, hogy nem is lesz soha barátnőm elfogadom a helyzetet, de sok pasinak meg itt az oldalon azt tanácsolják, hogy ne próbálkozzanak úgy a lányoknál, hogy az látszódjon hogy nekik mindegy kivel jönnek össze. És én inkább leszek egyedül mint olyannal akit nem szeretek, csak a szex miatt. Mégis azért így nehéz élni az életet, de én ismerem magam annyira sajnos hogy tudom azt nem bírom úgy hogy ne nézzem meg és kívánjam a lányokat. Érzelmileg abszolút nem tudok kötődni, csak olyasvalakihez tudnék akivel lenne közös érdeklődési kör, ami nem nagyon van senkivel.
2016. jún. 3. 17:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért, mi érdekel téged?
2016. jún. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!