Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jussak el az udvarlásig?
Az udvarlásig kell egy bizonyos szintű ismerete a másiknak, hogy tudjam, hogy igen, neki akarok udvarolni, szeretném, ha több lenne. Na de hogy jussak el idáig?
Alapvetően én is inkább a visszafogottabb, rendeslány-típust kedvelem, volt is már két barátnőm ebből a típusból, de mindkettőt először írásban hódítottam meg.

Barmok...
Miért lenne felesleges udvarolni? El sem hiszitek, hogy az egy nőnél mennyire fontos.
Sorra utasítom vissza a pasikat és nem drágáim nem azért, mert finnyás lennék, hanem azért, mert baromira nem tudnak vagy nem is akarnak udvarolni.
Legyen az csúnyácskább, izmosabb,...tök mind1, ha nem tud udvarolni, akkor mehet.
Nem az elcsépelt bókokat és a seggnyalást hiányolom, hanem a klasszikus értelemben vett udvarlást!

Jajj, hagyd már ezt a személyeskedést, köszi!
Azt sem tudod, hogy milyen pasikat utasítottam vissza, mert nem udvaroltak, csak rögtön bele a közepébe...(vagyis azt akarták volna)
Olyan megkeseredettek ezen az oldalon a férfiak...
Én mondjam meg egy pasinak, hogy hogyan is kell udvarolni...:D Ne nevettessetek. Mondjuk ezen inkább sírnom kellene.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!