Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti szeretitek a gondoskodó, figyelmes lányokat?
Figyelt kérdés
Igen, erre biztos sokan azt mondanák, hogy milyen hülye kérdés, ez egy alapdolog, de sajnos többször is tapasztaltam már, hogy sokan ettől mintha megijednének vagy nem is tudom. Nem akaszkodok rá pedig a másikra, nem erről van szó.2016. máj. 31. 14:45
1/11 anonim válasza:
Én szeretném, csak sajnos nagyon kevés ilyen lány van.
2/11 anonim válasza:
Igen, határozottan örülnék egy ilyen barátnőnek :)
3/11 anonim válasza:
Másmilyennel össze sem jönnék. :)
4/11 anonim válasza:
Egyszer összehozott a sors egy ilyen lánnyal, azóta is hasonlót keresek, de nem hiszem, hogy találok még egy olyan segítőkész, kedves, gondoskodó embert. :(
5/11 anonim válasza:
Természetesen, ha valaki nem ilyen akkor az sajnos előbb-utóbb de váló ok lenne. Szerintem egy jól működő kapcsolat alapja valami hasonló, ahol mindkét fél figyelmes a másik iránt.
6/11 anonim válasza:
hol kell nálad aláírni?
máris kezdhetsz
:P
7/11 anonim válasza:
Nekem az sem lenne ellenere ha a csaj ram akaszkodna :) keves ilyen csaj van persze hogy megijedunk mert ritka sajmos :S
8/11 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ti legalább így gondoljátok. :)
Voltak, akiknek nem tetszett az, hogy én kicsit konzervatívabb típus vagyok. Nem járok bulizni meg inni, nem vagyok vagány csaj, de pl. háziasnak tartom magam, főzni is szoktam, van sok virágom, ilyesmik. Sok embernek ez unalmas.
2016. máj. 31. 15:32
9/11 anonim válasza:
Hülyék az emberek. Szerintem teljesen jó az értékrended, én is csatlakoznék az előttem szólókhoz :)
10/11 anonim válasza:
Nagyon jó szerintem, de ezt vissza is kapná tőlem a lány! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!