Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok megértik, ha egy 32...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok megértik, ha egy 32 éves férfi azért nem lakik egyedül, hanem a szüleivel, mert fél egyedül?

Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 14:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha olyan helyen élsz, ahol FÉLNI KELL, akkor azt mondanám, hogy elhiszem, hogy van okod erre, de akkor próbálj mindent megtenni, hogy onnan minél előbb lelépj.

2. Ha nincs okod félni, egyszerűen csak a saját árnyékodtól is megijedsz, mint egy óvodás, akkor meg fordulj szakemberhez. Mégis, ha gyereked lesz, hogy fogod megmagyarázni neki, hogy a szekrény ajtaja nem azért nyikorog, mert a mumus ki akar jönni, hogy megegye, hanem mert meg kellene olajozni? Nőj fel!

2016. máj. 30. 14:46
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Igen, és szerinted Majd egy Nő felkarolna egy ilyet ? Inkább csajok az a korosztály akire lehet számitani ilyen helyzetben.

Nőknek az a feladatuk hogy maximumra feltolják a mércét maguknak tanulmányba külsőre és keresgélni abból az alig pár tucat jómódú férfiből aki olyan mint ők

2016. máj. 30. 14:46
 13/19 Kenzo Tenma ***** válasza:
Hogyhogy jön valaki? Mitől félsz báttya? Szét kell nyomni mindent. :D
2016. máj. 30. 14:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Pasi vagyok és próbálok neked segíteni. Én amúgy megérteném, ha amiatt élnél a szüleiddel, mert szereted őket vagy fontosak a számodra vagy nem akarsz saját lakást fenntartani csak azért, hogy elmondhasd egyedül élsz.

Viszont az életben bármikor adódhat úgy, hogy egyedül vagy egy darabig. Ezekre a helyzetekre fel kell készülnöd.

"Rossz egyedül, félek a magánytól, félek mi van ha jön valaki stb"

A másik, hogy egy nő számára fontos a biztonság és neked férfiként valamilyen szinten szolgáltatnod kéne. Azzal, hogy félsz egyedül, félsz ha jön valaki, nem egy magabiztos, intelligens férfi képét kelted, hanem egy olyan valakiét, aki fél a problémáktól és inkább gyáva.

Nem tudom mi a helyzet veled, de ahogy ezt megfogalmaztad inkább egy labilis személyiséget képzelek el, nem egy olyan férfit, akire lehet számítani. Férfiként fontos, hogy tudd kezelni a váratlan helyzeteket. Ha valami baj történik, adódik egy probléma, akkor azt tudd kezelni. Ezek fontosak egy nőnek. Jelenleg ezeket úgy látom nem tudod.

Én azt javaslom, hogy mindenképpen próbálj meg változtatni a személyiségeden. Nem azt mondom, hogy költözz el a szüleidtől. De fel kéne oldanod ezeket a félelmeidet és tapasztalatokat szerezned olyan helyzetekben, amiktől félsz. (Nem, nem az életveszélyre gondolok, véletlenül se sodord magad életveszélyes szituációkba!) Arra célzok, hogy félsz attól hogy egyedül vagy és jön valaki. Próbáld ki mivan, ha egyedül vagy és jön valaki. Félsz a magánytól. Akkor próbáld ki magad magányban. Milyen a magány, lehet nem is olyan rossz, lehet találsz magadnak elfoglaltságot.

Ezeket a dolgokat úgy mondom, hogy nekem is van még mit tanulni ilyen téren és egyéb területeken is a férfivá váláshoz

2016. máj. 30. 15:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Mivaaan? Jon valaki? Beleszalad egy leutesesbe! Gyerekek hat konyok mire van? Hogy szokjon a malna! A masik meg a lab meg mindig alvilag!
2016. máj. 30. 15:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Megértem, és kerülöm is az ilyen bolondokat.
2016. máj. 30. 15:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen,megértem! 30N

majd találsz olyan nőt aki így el is fogad téged,ne aggódj!

Sokkal jobban szeretem a félénkebb,visszahúzó ,békés,nyugodt férfiakat mint a vadállat típust!

Ha találsz társat aki hasonló,azzal együtt boldog leszel,társ kapcsolatban legfontosabb a hasonló,hasonló kell mindenképpen mert akkor szét válnak útjaik előbb utóbb!

Minden jót,sok sikert és szerencsét kívánok neked!

2016. máj. 30. 16:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Te még a saját otthonodban is félsz egyedül férfiként, én meg nő létemre többször is kiutaztam egyedül külföldre több napra. Hm... Most te vagy gyáva vagy én bátor?
2016. máj. 30. 18:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát, nézd, én már beszéltem olyan nővel, aki szerint olyan aranyos az a feltételezés, hogy a férfiak tudat alatt az anyjukat keresik minden nőben. Úgy hogy szerintem fogsz te is találni az igényeidnek megfelelő hölgyet! :D
2016. máj. 30. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!