Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, közvélemény kutatás?
Az lenne a kérdésem, hogy ha nálatok holnap bepróbálkozna a fiú barátotok, akkor elutasítanátok-e, vagy örülnétek neki, és adnátok egy esélyt a dolognak?
Pusztán kíváncsiságból kérdezem.
Légyszi csak szinglik, és csak olyanok írjanak, akiknek vannak fiú barátaik, köszi :D
Itt aztán önbizalom növelő válaszok vannak javarészt... Előre is elnézést az általánosításért!
A netes ismerkedéseknél általában nem vagyunk jók, mert személyesen szeretik a csajok ezt. De személyesen legyünk lovagok, gazdagok, értelmesek, dolgozó emberek, házias felfogásúak, ezermesterek, művészlelkűek, elvontak, de egyben nagy partizók is. És még sorolhatnám. Azt vettem észre, hogy még sokszor a bulikat írják jó társkereső helyeknek. De az az észrevételem, hogy ott nehéz találni értelmes csajt. Ha barátként közelednénk, akkor láthatnák, hogy mennyire tudunk törődni azzal, aki fontos nekünk. De ha ezt látjátok csajok, akkor miért van az sokszor, hogy vagy a nagymenőkhöz mentek oda vagy pedig ezek után is nekünk beszéltek egyik az kiszemeltetekről? Igazán láthatná a nagy részetek azt, hogy nekünk is vannak érzéseink. Csak nagy részünk nehezen mutatja ki az érzéseit. Pláne akkor, ha eddig mindig visszautasítást kap egy srác. Akkor az önbizalma a nullával lesz egyenértékű. És így mi lesz a kezdeményezésekből? Semmi sem. Aztán jöhetnek azok a kérdések, hogy "Rendes normál fiúk, hol vagytok?", "Miért nézhet folyton?", stb. Ha a fiú barátok egyből egy r.h.dt esélyt nem kaphatnak, akkor mégis hol, mit és hogyan tegyünk meg? Mert ennyi erővel szinte minden csaj egyenesen barátnak vehetné a srác ismerőseit...
Én sem vagyok már szingli, de a jelenlegi férjemmel előbb baráti kapcsolatunk volt, amit én kezdeményeztem.
Akkoriban elég széles fiú baráti köröm volt, épp azért mert úgy gondoltam, hogy ideje társat keresni, ezért elég sok fiúval beszélgettem alapból, hogy jobban megismerjem őket (én ugyanis nem vagyok az a szerelem első látásra fajta, csak olyanba tudok beleszeretni, akit legalább valamennyire ismerek). Aztán az egyik ilyen kapcsolat alakult szépen tovább magától :).
Szóval ha említett lány barátod maga közeledett feléd először, és most is adja neked a jeleket, hogy tetszel neki, akkor lehet esélyed. Ha semmilyen jelet nem vélsz felfedezni, hogy többre tart, mint a többi barátját, akkor elég esélytelennek tűnik. Bár vannak csendben epekedő lányok is, akik nem adnak semmi jelet akkor se ha tetszik nekik valaki (de ők nem is kezdeményeznek barátkozást sem további ismerkedési szándékkal).
21-es, hidd el, megértem az elkeseredettséget, de minden lány más. Én is nemet válaszoltam a barátra, de pl. kifejezetten szeretem a netes ismerkedést. Élőben annyira nem, de ha szingli vagyok és a srác normálisan közelít, akkor igyekszem nyitott lenni. De ha eleve nem érzek valaki iránt valamit, akkor később sem alakul ki, olyan emberrel meg leszek barát, akihez vonzódom... És erre nagyon figyelek, mert ha kapcsolatban vagyok, el akarom kerülni a kísértést, ha pedig nem, és egy férfi barátkozni kezd velem, akihez vonzódom, akkor jelzem felé, hogy többet szeretnék, ha nem megy, akkor viszont leépítem a kapcsolatot. Nem akarom magamat kínozni.
Ezzel szemben van olyan lány ismerősöm, aki a barátságból szerelem pártja, és a netes ismerkedést nem szereti, bár próbálkozik.
A nők nem egy homogén halmaz, hanem különböző emberek összessége más-máy igényekkel.
Kérdező! Jobbat nem tudok, minthogy próbálj meg lassan kilépni a barát szerepéből. Nyilván ne rondíts bele egy kapcsolatba, de ha megpróbálsz elsősorban férfiként és nem barátként viselkedni, akkor lehet, észhez tér a csaj. Főleg, hogy elkezdett dicsérni. Ilyenkor mindig kockázat, hogy esetleg elveszítheted a barátságát, de ha neked ő kell, akkor próbáld meg.
Nemet mondanék mert nálam a párkapcsolat a szerelemről szól nem az 'esély adásról'. Lehangolónak tartom hogy emberek így tekintenek komoly kapcsolatokra, hogy az csak 'egy esély a dolognak'.
Foglalt nőre hajtani meg extrém bunkóság, tök mindegy, hogy milyen a kapcsolata.
Amúgy meg nem értem mi nyavajog a sok férfi. Igen, sok nő azt szereti, ha barátságból alakul ki egy kapcsolat, de ez nem jelenti azt, hogy minden barátjával össze fog jönni, akkor is ha semmit nem érez! Ha érez valamit akkor valószínűleg ezt jelezni fogja, és az olyan fiúknak nincs szüksége arra, hogy itt kérdezgessenek. Én mindegyik barátommal így jöttem össze, szerintem ez a természetes, de ha akkor közelednek amikor még nem érzek semmit akkor elutasítom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!