Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, közvélemény kutatás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, közvélemény kutatás?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ha nálatok holnap bepróbálkozna a fiú barátotok, akkor elutasítanátok-e, vagy örülnétek neki, és adnátok egy esélyt a dolognak?

Pusztán kíváncsiságból kérdezem.

Légyszi csak szinglik, és csak olyanok írjanak, akiknek vannak fiú barátaik, köszi :D

2016. máj. 29. 21:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%

Ennyit a "barátságból, ismerettségből kell ismerkedni" tétel.

Van a világon még működő módszer? A BMW-vel rajoskodáson kívül?

2016. máj. 29. 21:49
 12/27 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes, ilyenkor senki el nem olvassa amit én írtam.

Ti is csak azt látjátok, amit látni szeretnétek...

2016. máj. 29. 21:52
 13/27 A kérdező kommentje:

11-es, légyszíves ne vigyük már el ezt a kérdést ilyen irányba, arra ott van 300 az elmúlt 5 órában, köszi!

Véleményekre voltam kíváncsi, amiből próbálok következtetni a lányok gondolkodására, nyilván nem általánosítás, csak következtetés. Nem kell itt elkezdeni szidni őket, meg jönni a BMW-kel.

2016. máj. 29. 21:53
 14/27 A kérdező kommentje:
12-es, a kommented pillanatában írtam ki én is enyémet, örülök, hogy van ilyen is, köszi a választ! :)
2016. máj. 29. 21:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

A 9/1 nagyon rossz arány.

2016. máj. 29. 21:55
 16/27 anonim ***** válasza:
95%
nekem nincsenek fiú barátaim.. de én csakis ilyen kapcsolatból tudnám elképzelni,hogy szerelem alakuljon ki.. valakivel akit már ismerek és egyre közelebb kerülünk egymáshoz lelkileg (minden erőltetés nélkül)
2016. máj. 29. 21:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Bocsesz, csak flidegesít, hogy más kérdések alatt azt mondják ez a "jó", most pedig kiderül, hogy mégse? Hogy is van ez?

2016. máj. 29. 21:56
 18/27 anonim ***** válasza:
Van olyan fiu baratom, akitol szivesen fogadnam a kozeledeset es van olyan, akitol nem. Peldaul az egyik legjobb baratnom pasijatol eleg fura lenne...
2016. máj. 29. 22:04
 19/27 anonim ***** válasza:
Nincs igazán szingli fiúhaverom, nem vagyok igazán szorosan olyan sráccal, aki bejönne vagy szingli lenne.
2016. máj. 29. 22:22
 20/27 anonim ***** válasza:
2 igazán jó fiú barátom van, mindkettőt 24 éve ismerem. Egyikükkel 8 évvel ezelőtt rövid ideig együtt voltunk, de inkább "barátság extrákkal"-nak mondható az akkori kapcsolatunk. Nem mertünk mélyebben belevágni, féltettük a jó viszonyt. Azóta is nagyon jó barátok vagyunk, sosem emlegetjük föl az akkori dolgokat. A másikkal 24 év alatt egyszer sem környékeztük meg egymást, egyszerűen szinte testvéri kapcsolat van köztünk. Ha ő közeledne felém romantikusan, teljesen megzavarodnék, nem is érteném, hogy mit akar, és nagyon bánkódnék, hogy ő már másképp néz rám.
2016. máj. 29. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!