Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon van aki szokott ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen eredményekkel? :D

2016. máj. 28. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt már innen barátnőm, 2 is. De mindegyik nagyon messze. Egyikkel 2 évet voltunk együtt. Nem bántam meg, de már komolyabb terveim vannak és ha meg is ismersz itt egy kedves lányt, nagy eséllyel több száz km van köztetek. Tehát ha ismerkedek, maximum beszélgetés, érdekesség, eszmecsere céljából :)

26F

2016. máj. 28. 12:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Én ismerkedtem már az oldalon és most is ismerkednék. Volt, hogy komolyabb ismeretségem is kialakult.

Valahogy az, hogy nem látunk egymásról képet és csak egymás szövegei alapján tudunk szimpatikusak lenni, az valahogy hatékonyabbnak tűnik nekem. Aztán persze lehet képcsere is. Az is igaz, hogy egy kicsit más réteg járhat ide a lányok közül, mint a társkeresőre.

Az sosem értem, miért akadály, ha egymástól távol élnek emberek. Ha egyszer tényleg szimpatikusak egymásnak és úgy is alakul a beszélgetés után, hogy továbbra is vonzódnak egymáshoz, akkor miért ne találkozhatnának?

F

2016. máj. 28. 12:41
 13/18 anonim ***** válasza:
jó kis oldal ez, néha találni értelmes csajt, akivel lehet jókat beszélgetni, és ha nem lesz belőle semmi, én akkor is élvezem többnyire, azt utálom egyedül, mikor elvárják, h írjak regényt, erre ők írnak egy smiley-t. :D az előbb láttam egy ilyen kérdést, h ölni képesek lennének-e az itteni férfiak, olyankor lehet, h egy pofont eldurrantanék a csajnak. :DDD
2016. máj. 28. 15:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem hiányzik nekem plusz egy gond. Így nem.
2016. máj. 28. 15:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nekem szerencsem volt mert egy ket es fel eves kapcsolatom volt es igen itt ismertem meg ablanyt
2016. máj. 28. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen szoktam, de kevés sikerrel.
2016. máj. 28. 19:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten erőltetem, de ha úgy alakul, nem vagyok ellene. Nemrég megismertem itt egy értékes lányt, ő írt rám egy válaszom kapcsán teljes, értelmes, sok magyar mondatokkal, amire én is hasonlóan reagáltam, majd komplett regényváltások következtek és egész jó barátok lettünk.

Szóval csak ennyi kell mindkét fél részéről, hogy ne legyen kuka, legyen értelmes, és legyen nyitott. Na persze az sem árt, ha jól kijönnek egymással, mert lehetséges, hogy két ember nem illik össze sehogy, de ez nem feltétlenül valamelyik fél hibája.

24/F

2016. máj. 28. 19:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, több lányt is megismertem. Többségükkel a mai napig jóban vagyok és személyesen is találkoztunk. Szerintem tök jó buli :D

28f

2020. jan. 6. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!