Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon van aki szokott ismerkedni?
Nekem volt már innen barátnőm, 2 is. De mindegyik nagyon messze. Egyikkel 2 évet voltunk együtt. Nem bántam meg, de már komolyabb terveim vannak és ha meg is ismersz itt egy kedves lányt, nagy eséllyel több száz km van köztetek. Tehát ha ismerkedek, maximum beszélgetés, érdekesség, eszmecsere céljából :)
26F
Én ismerkedtem már az oldalon és most is ismerkednék. Volt, hogy komolyabb ismeretségem is kialakult.
Valahogy az, hogy nem látunk egymásról képet és csak egymás szövegei alapján tudunk szimpatikusak lenni, az valahogy hatékonyabbnak tűnik nekem. Aztán persze lehet képcsere is. Az is igaz, hogy egy kicsit más réteg járhat ide a lányok közül, mint a társkeresőre.
Az sosem értem, miért akadály, ha egymástól távol élnek emberek. Ha egyszer tényleg szimpatikusak egymásnak és úgy is alakul a beszélgetés után, hogy továbbra is vonzódnak egymáshoz, akkor miért ne találkozhatnának?
F
Nem kifejezetten erőltetem, de ha úgy alakul, nem vagyok ellene. Nemrég megismertem itt egy értékes lányt, ő írt rám egy válaszom kapcsán teljes, értelmes, sok magyar mondatokkal, amire én is hasonlóan reagáltam, majd komplett regényváltások következtek és egész jó barátok lettünk.
Szóval csak ennyi kell mindkét fél részéről, hogy ne legyen kuka, legyen értelmes, és legyen nyitott. Na persze az sem árt, ha jól kijönnek egymással, mert lehetséges, hogy két ember nem illik össze sehogy, de ez nem feltétlenül valamelyik fél hibája.
24/F
Szia!
Igen, több lányt is megismertem. Többségükkel a mai napig jóban vagyok és személyesen is találkoztunk. Szerintem tök jó buli :D
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!