Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon van aki szokott ismerkedni?
Igen es itt talaltam ra a paromra is skivel azota is egyutt vagyunk.
21/N
Voltak próbálkozások!
Nem azért regisztráltam az oldalra, nem is szoktam senkire sem ráírni, de ha írtak, akkor visszaírtam és nem zárkóztam el az ismerkedéstől.(eddig)
Legutóbb megismertem itt egy srácot, találkozó is volt, normálisnak is tűnt, aztán kiderült róla, hogy fiatal kora ellenére baromira züllött életet él és agyilag valamint lelkileg sincs rendben minden nála.
Szóval én ezt most egy kicsit pihentetném. :D
En sem zarom ki, de eddig semmi. :)
26N
Nekem is az a tapasztalatom, mint az egyik korábbi hozzászólónak. Aki normális és szimpatikus, az biztos, hogy az ország másik végében él. Ez eddig kb mindig így volt sajnos.
21/L
Régebben szoktam ismerkedni, de mindenki debreceni, nyíregyházi, Tisza környéki és a tököm tudja milyen keleti városból volt. Én meg a Szlovén határnál lakom...
Egyszer még egy kolozsvárival is összehozott a sors, de élőben nyilván nem tudtam egyikkel sem találkozni, így semmi nem lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!