Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezen az oldalon az az általános vélemény a nőkről, hogy mind felszínes, pénzéhes, üresfejű semmirekellő, akkor miért csodálkoznak az itt próbálkozó urak, hogy nem akarnak velük ismerkedni?
Igazából nincs annyira sok ilyen véleményű egyén itt az oldalon, csak több felhasználó alatt futnak...
Igazi élmény, amikor a másik felhasználójával válaszol a kommentekben feltett kérdésekre :)
Vagy: siránkozik, hogy a nők leköpik csak úgy az utcán, olyan ronda, sose volt még randija.
Előző héten meg feltett egy olyan kérdést, hogy a randiján a nő milyen gonosz volt.
Mindenre lehet ideológiát gyártani: azért, mert ők csúnyák, csórók, viszont rohadtul okosak és tájékozottak, miközben a felszínes, pénzéhes, üresfejű nőknek meg a kigyúrt BMW-s bunkó kell.
Viccet félretéve, azok, akik ki vannak békülve önmagukkal és a másik nemmel:
1. nem fognak sírós kérdéseket feltenni
2. válaszadásban és pontozásban nem fogják tudni felvenni a versenyt azokkal, akik egész nap itt hisztiznek minden, kicsit is a témába vágó kérdés alatt
Ez nem azon múlik, hogy mit mondunk, hanem ahogy kinézünk.
Egy jóképű úgy alázhatja a nőt, ahogy akarja, ordibálhat vele, mert a nő mindent megbocsát neki. Ha véletlen mégsem, akkor is talál magának másikat elég hamar.
Nos, én vagyok az aki az ún. "nőgyűlölő" vonalat képviseli. És egyébként ezt mindig el is magyarázom, de sebaj álljon itt ez a szöveg negyvenötödszörre is.
Alapvetően nem vagyok sikertelen a nőknél. 21 éves vagyok, és eddig volt négy barátnőm. A leghosszabb ezek közül majdnem egy évig tartott. Rendben, valószínűleg bizonyos kanokhoz képest ez kevésnek számít. Én meg vagyok elégedve ezzel a mennyiséggel mindenesetre.
Viszont pontosan azért, mert van már tapasztalatom a témában, ezért hozzá is tudok szólni az itteni kérdésekhez. Sajnos, mondanom sem kell a tapasztalataim általában véve keserűek.
A célom ezen az oldalon kettős: A szerencsétlen, ún. "lúzer" fiúknak segíteni, a női nemet pedig kritizálni. Ha csak egyetlen egyszer egy nő elgondolkodik fél órára azon amit én mondok, már meg is érte a számomra.
Amúgy mindig elmondom, hogy tisztelet a kivételnek, és akinek nem inge az nem veszi magára. Tehát nem gondolom, hogy az nőgyűlölet lenne, ha kimerészelem mondani a saját tapasztalataim alapján, hogy bizony vannak a nőknek olyan csoportjai, mint amilyet a jelen kérdésben is leírtak.
Úgy látom, kezd felborulni az egyensúly, úgyhogy kapjanak egy kis ekézést a "lúzer" fiúk. Ha egy fél órára elgondolkodnak, már megérte.
Egy ideig én is próbáltam segíteni a sikertelen srácoknak, de rá kellett jönnöm, hogy az itteniek nagy részének teljesen felesleges. Konstruktív javaslatok? Ugyan. Csak azt veszik jó néven, ha minél jobban sajnálod őket és minél jobban táplálod a nőgyűlöletüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!