Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom azt, hogy minden kicsit is vonzó lánynak kivétel nélkül van pasija?

Figyelt kérdés

És most nem elsősorban erre a kategóriára gondolok: [link]

hanem a tök átlagos lányokra pl.: [link]

Mondjuk ez a csaj is egy kicsit átlag felett van (attól függ, hogy milyen pasi szemszögéből tekintjük, mert nekem pl. ő is álomkategória), na mind1.

Na nem mintha én érintett lennék ebben a kérdésben, mert átlag alattiként még sosem volt kapcsolatom, de sokszor belegondolok, hogyha egy álompasi/egy pénzes alfahím lennék, lehet akkor is azzal a szituációval találnám szembe magamat, hogy szép barátnőm (vagy akár átlagos is) csak akkor lenne, ha elcsábítanám őt a jelenlegi pasijától, ami ebben a fiktív szituációban vszeg nem lenne probléma, de már egy tök átlagos férfinak (~180 cm, 80 kilós férfias sportos testalkat, átlagos arc, átlagos egzisztencia) lehet komolyabb nehézséget jelentene. Érdemes még megjegyeznem, hogy nagyon sok olyan átlagnál jobb kinézetű férfi ismerősöm van, akinek totál átlagos barátnője van és ha a fenti gondolatmenetet veszem alapul, akkor szerintem helytálló az a megállapítás, miszerint nemhogy az átlag alatti pasiknak, de nagyon sokszor még az átlagos szintet megütő férfiaknak is nagy problémát jelent a társkeresés. Most tényleg olyan nagyok lennének az igényei a nőknek vagy komolyan ennyi kevés szép/átlagos lány élne ebben az országban? Ugyanis őszintén megmondom, nekem egyértelműen feltűnt (és a haverjaim is konstatálták ezt a saját tapasztalataik alapján), hogy az átlagos női ismerőseinknek is jóval "minőségibb" barátjaik vannak, mint akik hozzájuk "illene", a szép női ismerőseimről pedig nem is beszélve. Remélem senki nem sértődik meg emiatt, de szebben sajnos nem tudtam megfogalmazni. Szóval olyan érzésem van, mintha a híresen szép magyar lányok rendesen el lennének látva jó pasikkal és így már idő előtt, szinte minden csajnak sikerül megtalálja a hozzá való társat, a többi átlagos férfi pedig vár az adandó alkalomra (szakítás), az átlag alattiak pedig kiesnek ebből a "folyamatból", de ha mégsem akkor nagyon kevés esélyük van. Csak én látom így?

2016. máj. 27. 15:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

18:

Nem, szerintem ez butaság. Amit te mondasz, már ezerszer hallottam és a valóság ezerszer megcáfolta. "Az okos nők nem dőlnek be a csajozási trükökknek." "Az intelligens nők nem jönnek össze "szexista" férfival." És még folytathatnám.

Viszont nem ezt látom. Miért intézed el annyival, hogy aki velem együtt van az biztos nem normális, unintelligens, stb? Itt vége is a vitának?

A gyakorlatban pedig többnyire kedves, intelligens, szorgalmas, értelmes és ambíciózus lányokkal ismerkedem, akik vagy egyetemisták vagy egyetemre készülnek. Nem gondolom, hogy minden nő nem normális lenne, aki valaha vonzódott hozzám.

2016. máj. 28. 11:07
 22/30 anonim ***** válasza:
63%
A nők ösztönlények. Ha pasizásról van szó, a legokosabb nő is elveszít minden racionalitást, és az ösztönei, hormonai után megy. Ezért van az, hogy egy alacsony, csúnya, okos, kedves, humoros férfi, illetve egy magas, jóképű, izmos, buta, bunkó férfi közül kivétel nélkül minden nő az utóbbit választja.
2016. máj. 28. 11:13
 23/30 anonim ***** válasza:
62%

21.

Nem szállok vitába veled, mert felesleges. A "normálist" is úgy, definiálod, hogy egyetemista, holott a szexizmus elfogadásánál evidens, hogy pszichológiai problémákra gondoltam.

Megnézném, hogy egy jó pszichoterápia után, hány nőd maradt volna veled (a komplexusaik, defektjeik orvoslása után).

2016. máj. 28. 11:47
 24/30 anonim ***** válasza:

Nem. Úgy definiálom a normálist, hogy intelligens, okos, kedves, aranyos.

Csak annyi a bosszantó a szememben, hogy te a "szexizmuist" tartod nem normálisnak, a "független, önálló, férfival minden egyenlő és egyforma, stb" nőt pedig normálisnak. Remélem érted mire gondolok.

Mintha az nem lehetne normális, hogy egy nő egy domináns, magabiztos, tökös, jó dumás, önbizalommal teli férfi mellett szeretne lenni.

2016. máj. 28. 12:21
 25/30 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon nem érted, hogy miről beszélek.

Az, hogy okos, aranyos nem zárja ki, hogy pszichológiai gondjai vannak.

És igen, a nő és férfi egyenrangú, a szub hajlamokat (mindkét nemnél) pedig kezelni kell.

Emellett neked sem ártana egy pszichológus, ha alárendelt társra vágysz, mert nálad is komoly gondok lehetnek.

2016. máj. 28. 12:31
 26/30 anonim ***** válasza:
49%

Ez hülyeség. Engem szépnek tartanak, mégsincs 4 hónaoja párom, és nem is igazán van "jelentkező", legfeljebb olyan pasik, akik csak "arra" mennek. Olyan pasi pedig nem kell nekem. 1 évig voltam együtt az előző párommal.

És nagyon sok hozzám hasonló lányt ismerek, akik csinosak és normálisak, mégsincsenek párkapcsolatban, mert tudjátok, az értelmesebb nők megválogatják a párjukat. A férfiak többsége pedig csak kihasználná a szép nőket. Szóval ennyit arról, hogy minden szép lánynak van pasija!

Ha valamelyik lány nem egy "tucatlány", akinek minden héten akad más mert neki jó mindenki, és fontos neki hogy igazi párt találjon, annak bizony nem mindig akad párja. Itt vagyok én élő példának. Csúnya sem vagyok, nem vagyok egy p*csa, nem váltogatom a pasijaimat, olyan párra vágyom, aki igazán tud szeretni és törődik velem. De pont ezért nincs párom, mert nekem nem mindegy, hogy kivel jövök össze. Nekem igazi pasi kell, nem olyan aki csak azt látja hogy milyen szép vagyok, és akkor engem biztos bármikor megszerezhet egy estére.. Hát nem.

2016. máj. 31. 03:01
 27/30 anonim ***** válasza:
32%
#26 Magyarul 4 hónapja nem találkoztál olyannal, aki elég jól nézne ki számodra.
2016. máj. 31. 07:08
 28/30 anonim ***** válasza:

27# De, találkoztam olyannal aki számomra külsőre szimpatikus volt, de én őt komolyabban nem érdekeltem, innentől kezdve nem is érdekelt a pasi. Nekem amúgysem a külső a legfontosabb egy pasiban, persze az is fontos, hazudnék, ha azt mondnám, hogy nem. Fontos, hogy adjon a külsejére és magabiztos, kedves és humoros legyen. Szeretem az olyan pasikat, akik mellett nem lehet unatkozni, és akik tudnak szeretni is. Ilyen volt az eddigi 2 párom is.

Nekem ilyenek tetszenek, és hiába a helyes külső, ha valaki egy sz*rember.

2016. máj. 31. 17:27
 29/30 anonim ***** válasza:

"Fontos, hogy adjon a külsejére és magabiztos, kedves és humoros legyen. Szeretem az olyan pasikat, akik mellett nem lehet unatkozni, és akik tudnak szeretni is."

Meg is van, mi miatt találsz nehezen pasit. Ezek közül nem egy olyan tulajdonság van, amik egyszerűen az esetek java részében nem járnak párban.

2016. máj. 31. 20:29
 30/30 anonim ***** válasza:
Igenm ez sajnos igaz. :(
2016. máj. 31. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!