Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely országban elfogadóbbak a nők az európaiakhoz képest?
Magyarországon de eúrópában is úgy vettem észre nagyon nem elfogadók a nők. Ha nem vagy helyes alacsony vagy nem egyedül laksz nincs egzisztenciád nem kellesz.
Volt egy csúnya haverom aki kiment afrikába missióva és ott mindjárt tálalt egy aranyos néger lányt egyszerűen elfogadták.
Igazából bárhova máshova érdemes elmenned, mert te leszel az új, a külföldi, az izgalmas. Az angol haverjaim már tényleg - és ezt ők mondták nekem így - hogy coming to Budapest for "szopat"...
Angliában ők is senkik, de itt mind a 4 puncival tárt haza minden este, amikor kimozdultunk.
Egy idő után becsatlakoztam és Stuartként mutatkoztam be magam is. Jól beszélem a nyelvet, nem tűntem ki...
Elég szánalmas, de nagyon megéri.
Ha te kimész külföldre, érdemes vagy D-K Ázsiát nézned vagy D-Amerikát. Az európai fehér embert kedvelik ott.
Egyik országban sem tolerálják ezt a nyifi-nyafi stílust.
Azért mert nem jut p.na ne a nőket okold...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!