Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, akire sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, akire sokat gondolsz, tetszetek egymásnak, mégse keresed? N

Figyelt kérdés
Viszonzott vonzalomra gondolok, ahol a felek nem keresik egymást. (Nem laktok messze egymástól.)Miért lehet?
2016. máj. 26. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Talán ide sorolható, hogy volt egy lány, akivel egy random dolog miatt beszélgetésbe elegyedtünk, aztán kvázi udvarolt, én viszont, aztán egyszercsak elkezdett ignorálni, végül lepattintott. Fogalmam sincs máig sem, hogy miért.
2016. máj. 26. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Vagyoni különbségek miatt nem keresem a lányt, láthatóan jobban él, mint én, kocsija is van, meg egyebek... Én meg csak egy segédmunkás vagyok, emiatt félek, hogy a kapcsolatunk állandó veszekedésekbe torkollana bele...
2016. máj. 26. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, küzdök is érte, hogy összejöhessünk, de sajnos mindig elkezd csörögni a vekker, amitől rögtön felébredek.
2016. máj. 26. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy tényleg viszonzott-e a vonzalom, vagy csak az egyik fél gondolja annak.
2016. máj. 29. 10:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Te ilyen helyzetben vagy?
2016. jún. 5. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!