Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, akire sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, akire sokat gondolsz, tetszetek egymásnak, mégse keresed? N

Figyelt kérdés
Viszonzott vonzalomra gondolok, ahol a felek nem keresik egymást. (Nem laktok messze egymástól.)Miért lehet?
2016. máj. 26. 18:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Volt egy lány, akivel elég jóban voltunk. Sokat jártunk moziba, teliztünk, cseteltünk. Aztán én becsajoztam, amitől ő kikészült. Fogta, letörölt Facebookról, stb. Szakítottam, és újra eszembe jutott, de nem merem keresni, mert félek, hogy örökre megharagudott rám.

Nem tudom, ilyen történetre gondoltál-e!

2016. máj. 26. 18:21
 2/15 anonim ***** válasza:

Van bizony, pár nappal ezelőtt beszéltem vele először, bár már nagyon régóta tetszik. Anno egy cégnél dolgoztunk, de ő magasabb beosztásban, mint én, és én egy másik épületben is voltam, így ritkán láttam, de már mikor először láttam, akkor tudni akartam róla mindent. Azt nem tudom, kölcsönös-e a dolog, de akkoriban sokszor szemeztünk, de nem mertem lépni. Most egy panelben lakunk, beszélgettünk is egyik nap, bár szerintem ő csak sima szomszédként tekint rám. Ettől függetlenül nagyon vonz, és nem csak testileg, hanem a gondolkodása, a kisugárzása, mindene.

30F

2016. máj. 26. 18:33
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Witten86!

Nem tudsz olvasni? Ezért laksz panelban?

VISZONZOTT vonzalmakra kérdezett rá a kérdező!

2016. máj. 26. 18:40
 4/15 anonim ***** válasza:

Van olyan nő, akire sokat gondolsz, tetszetek egymásnak, mégse keresed?

Ez volt a kérdés, én pedig erre írtam, hogy amikor egy helyen dolgoztunk, elvileg tetszettem neki, ő is nekem, mégsem kezdeményeztem. Azóta is sokat gondolok rá.

Akárhogy olvasom, szerintem ez egy normális válasznak számít a feltett kérdésre, még ha nem is most történik, hanem pár hónappal vissza kell nézni az időben.

Egyéb kérdés, amit meg kell magyaráznom esetleg? Vagy sikerül felfognod majd elsőre is? Szólj nyugodtan, szívesen segítek, én már csak ilyen segítőkész egyén vagyok. :) Szólj, ha valamelyik szót nem ismered esetleg, akkor lerajzolom.

2016. máj. 26. 18:45
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

"Viszonzott vonzalomra gondolok, ahol a felek nem keresik egymást."

Szóval akkor tényleg nem tudsz olvasni, te panelproli.

2016. máj. 26. 18:49
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy panelproli vagyok, de hogy értelmesebb, mint te, azt is garantálom. Offold csak a témát, köss bele mindenben, legyen ez életed legnagyobb napja. Gratulálok. :)

Hiába, meglátszik a magyar oktatás színvonala, néhányan leragadnak az elején még.. :/

Kedves kérdező, amennyiben félreértettem a kérdésed, akkor elnézést.

2016. máj. 26. 18:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Van. Az exem ismerőse és pasija van. Én meg nem akarok bekavarni.
2016. máj. 26. 18:53
 8/15 anonim ***** válasza:

"Ne aggódj, egy ilyen nő úgy sem fog szóba állni veled, prolikám."

Hiába írogatsz privátot, nem vagyok meleg, így veled pedig én nem fogok szóba állni. Sajnálom, más férfi után kell nézned, de biztos megtalálod majd a saját alacsony értelmi szintednek megfelelő egyént egyszer. Sok szerencsét!

2016. máj. 26. 18:54
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Higgadj már le, 58%.
2016. máj. 26. 19:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem is írt privátot. Édesem, nekem sem kellesz, próbáld elfogadni, hogy ez nem egy meleg társkereső oldal. A szókincsed pedig elég gyatra, többet kellene olvasnod.
2016. máj. 26. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!