Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ilyen lett mindenki?
Hát nekem még olyan is volt, hogy szájsebészeten valaki kihallgatta a nevem még anno, amikor behívták és az alapján keresett meg:D:D Nagyon brutál volt az mondjuk, mert ott éppenséggel rettegtem, nem is sminkeltem, szóval nem tudom. Én se szólítok le amúgy senkit, de mindenkire mosolyogni szoktam, és így még a félénkebb is be mert próbálkozni (a barátom most). Pedig tényleg nagyon kis csendes, de egyszer összefutottunk, utána alkalommal ráköszöntem, és mondtam valami hülyeséget, 1 mondatot mosolyogva, onnantól kezdve keresett magától. Örültem neki, mert én sem vagyok ez az odamenős típus, aki meg se mer szólítani, annál nincs miről beszélni.
Esetleg kezdj el magaddal foglalkozni emellett, úgy értem, alakíts ki önálló dolgokat és elfoglaltságokat, ezt megérzik rajtad, ha ilyen vagy és elég imponáló, szemben azokkal akiknek semmi élete és ráakaszkodnak a másikra teljesen. Pl valamilyen hobbi, edzés, stb.
:)
Ez azért többrétű dolog.
Az, hogy elmész ismerkedni, nem garancia, hogy bárki leszólítana... és nem azért, mert gyávák, hanem mert lehet, nem jössz be nekik. Csak azért, mert nem szólít le senki, nem kell már rögtön azt mondani, hogy azért, mert gyáva senkik. Max. ha látszik, hogy leszólítana, de behúzza fülét-farkát.
Lehet az is a probléma, hogy látszik, hogy görcsölsz a dolgon, az meg nem vonzó szinte senkinek sem.
Esetleg ismerkedős estekre, programokra elmehetnél.
Ha én most minden csajt leszólítanék az utcán, aki szembejön velem, és bejön, akkor az szép lenne. :D
Egyébként honnan a francból kéne tudnia a faszikának, h te éppen nem vársz vkit épp ott a sarokban? Másrészt lehet, h elsétál az ablak mellett, de célirányosan megy, és nem ér rá épp akkor ott ismerkedni.
Egy csomó olyan dolgot mondtatok amire mondjuk én egyből nem is gondoltam. Igazából, ami nagyon "megütötte a fülem" az az hogy a csajok mennyi visszajelzést kapnak netről. Ezzel nagyon tudnék vitatkozni mert az a helyzet hogy ez is átfordult már. Ismeritek a sok viccet hogy jól nézel ki nokedlit szaggatni is így tudsz stb... Szóval valahol azért kezdenek visszatérni azok a dolgok is amik tényleg fontosak.(háziasság, ügyesség stb) És egy férfi kaphat legalább ugyanennyi lájkot és biztatást, de én azt vettem észre hogy a mostani férfiak nem adnak annyit akülsejükre sem pedig arra hogy mit fogyasztanak, hogy néznek ki. Persze van nagyon sok elkötelezett testépítő és aki figyel az étkezésre külsőre is, de én még mindig úgy látom hogy a 50%-60% azt nem érdekli hogy a ruha ami rajta van tegnap is viselve volt, mondván még nem ment ki a divatból. És sok ilyen van. A nők meg agyon cicomázzák magukat minden szarral mert van rá lehetőségük.
Szóval van aki él a lehetőségeivel és van aki nem. Többnyire a férfiak olyan leszaromok hogy nem foglalkoznak a kinder-bajusszal vagy a lenőtt hajjal.
Valaki kérdezte hogy hol szoktam előfordulni: Gödöllőn, Vácon az állomási pubban,meg Pesten az Arénába szoktam mászkálni. Utazó vagyok. :D
rosszul írta 27-es: következő áldozatát készül elenni láb alól
amúgy én láttam a haját a Kérdezőnek, olyan gyönyörű és bonyolult hajat még nem láttam. :D
Kérdésem lenne nekem is!: Milyen haj amúgy az, ami nem egyszerű? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!