Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért érzem azt, hogy sok csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért érzem azt, hogy sok csaj beképzelt? Tehát többet hisz magáról mint ami valójába? Lekezelő nagyon sok lány és közbe 10-ből egy gyenge 3ast adnék rájuk

Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%

Rossz a kérdés úgy lenne helyes hogy sok ember beképzelt.

Mert van férfiben is bőven.

2016. máj. 26. 00:58
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

Ugyanez elmondható pasikról is. És itt most szándékosan nem ffit írtam.

Eljönnek randira akkora arccal és elvárásokkal, már le is fektetnének konkrétan az első randin, pedig nem a kigyúrt magas, pénzes, jó autós, jóképű palikról (akikről itt a gyk-n sokan írnak, h nekik könnyebb), hanem teljesen átlagos (autótlan, elmegy kategória testre, fejre, udvarlás nuku, udvariasság csak kb. minimális szinten, és a műveltség...)

2016. máj. 26. 06:57
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
#12 Te most nagyon sokmindent elárultál magadról, és a hozzád hasonló lányokról...
2016. máj. 26. 07:57
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

1. Az, hogy te mennyit adnál rájuk, az a kutyát nem érdekli, mert nem a te ízlésed az irányadó.

2. Beképzelt ugyanúgy van nőből és pasiból is... tudnék ugyanúgy mutatni igénytelen, számomra csúnyácska palit is, aki viszont azt hiszi, JOGOSAN ELVÁRHATJA, hogy topmodell csaja legyen, és fikázza a nem túl előnyös kinézetű lányokat meg ki is röhögi

2016. máj. 26. 09:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén: ki nem szarja le, hogy hányast adsz rájuk? :D
2016. máj. 26. 11:11
 16/21 anonim ***** válasza:
93%

Komolyan csodálkozol, hogy lekezelő veled sok lány, míg te OSZTÁLYOZOD őket?? Wtf?? Szerinted nem rí le rólad ez a hozzáállás??

25N

2016. máj. 26. 11:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Én adok rád egy mínusz négyest. Úgyhogy legyél nagyon, nagggyon szerény! :D
2016. máj. 26. 12:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne itelj, hogy ne iteltess. Ha te pontszamozod oket, akkor ne csodalkozz ha teged is szinteznek, majd e szerint bannak veled.
2016. máj. 26. 12:45
 19/21 A kérdező kommentje:

1.: van porschem, mégse ez növeli a p#csöm méretét, kertes házam is van, budapesttől 1 órányira.

2.: engem valahogy nem a döngetés vonz első sorba szóval megint nem bennem van a hiba, inkább romantikus alkat vagyok...

3.: vonaton dumáltam egy csajal, szolnokról mentem haza aztán keleti lett belőle, tök jól el voltunk, csak érdekes, hogy baszik vissza írni miután bejelöltem frászbukkon. ja hogy személyes ismerőseimet veszem fel és esélye sincs 10-nél több "lájkot" kapnia a profilomnak :D meg aztán magamról sincs kint, csak 1 kép és kalap kabát.

szóval nem tudom ki a felszínes ;)

2016. máj. 26. 15:02
 20/21 A kérdező kommentje:

Ja igen osztályozást meg mindenki úgy kezeli ahogy akarja, tudok nagyon jó nőket mutatni akik amúgy meg sose osztogatják magukról a képet, tudok is példát mondani "10/9" amúgy a csaj :)

lehet nekem van ízlés ficamom de na :D

23F

2016. máj. 26. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!