Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozásnál megkérdezzem a lánytól, hogy van-e pasija?
Kérdezd meg tőle?
Van e aki dugjon téged? Mert én szívesen tele vernélek.
Tök fölösleges.
Ha van pasija, jobb esetben nem áll le veled flörtölni, ha értelmes srácnak tart, esetleg beajánl egy barátnőjénél.
Ha nincs pasija, és még nem döntötte el, hogy akar-e tőled valamit, valószínűbb, hogy rá fogja vágni, hogy igen, van, és innentől bukta.
Egyszer elhívtam egy csajt a tesco pénztárból forró csokizni, mert nagyon szimaptikusak voltunk egymásnak. Vagy 50x beálltam a kasszájához, mire végre üres volt a sora és tudtam beszélgetni vele. Mondta, hogy eljön, eszembe se jutott, hogy megkérdezzem, hogy van-e valakije. Egész addig, amíg el nem jött nem is tudtam még a nevét sem, sosem volt időm megnézni a névtábláját.
Délután 2 -től este 8 -ig beszélgettünk a forrócsokik felett, nagyon értelmesnek tűnt, és nagyon jót beszélgettünk, majd haza vittem, és mentem haza. Megbeszéltük, hogy más nap ismétlés. Otthon gondoltam bejelölöm facebookon. Facebookon rákerestem, és kapcsolatban volt, a gyerekkori jó barátommal. Undorító.
Hát ilyen velem is volt, csak én lány vagyok és a fiú játszotta ezt el velem. Elhívott randizni, elmentem, több órás randi volt, séta, vacsi stb...majd hazafelé megkérdeztem mióta van egyedül, erre közli hogy nincs egyedül, van párja. Mondom kössz B+...
Szóval aki biztosra akar menni inkább kérdezzen mindent meg. És még akkor is lehet hogy hazudnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!