Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért közkedveltebb a férfiak körében az internetes ismerkedés?

Mert tőlük várják el, hogy kezdeményezzenek, és 1-2 offline csalódás után inkább mennek online, mert akkor nem a képükbe kapják a visszautasítást. Amelyik nő sikertelen, az nem kap ennyi direkt negatív visszajelzést, talán azért nnem érez ingerenciát társkeresőzni, mert reménykedik, hogy rátalál az utcán a szőke herceg.
Meg azért, mert egy csomó férfi igazából nem is kapcsolatot, hanem dugást keresnek, meg asszony mellé mellékest... a nők nagy részénél az érzelmek nélküli dugás annyira nem fontos, annak a párnak meg, akinek igen, azok nagy eséllyel találnak maguknak vkit a diszkóban. (amíg névvel, elérhetőséggel ment a társkeresés, és csak komoly kapcsolat jött szóba, addig a nők voltak többségben)

# 7
Én nem úgy voltam fent,hanem ismerkedni. Érdekes,egyes férfiak sírnak hogy nincs párjuk,de a szexchaten kívül más nem köti le őket. Pfff.. Szánalom a köbön.

Megmondom őszintén én nem értem miért. Szerintem sokkalta nehezebb neten elkezdeni az ismerkedést, mint face to face. Néhány képed van és jobb esetben egy bemutatkozó szöveg amiből ki tudsz indulni.. nem látod a másik reakcióit stb.
Nekem nagyon nem jött be ez a neten ismerkedős dolog
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!