Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért közkedveltebb a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért közkedveltebb a férfiak körében az internetes ismerkedés?

Figyelt kérdés
Mindenhol jóval több férfi van interneten mint nő. Mi lehet az oka? Miért van ennyi férfi az interneten?
2016. máj. 25. 10:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
A nagy számok törvénye és a kényelem...
2016. máj. 25. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Mert élőben beszariak.
2016. máj. 25. 10:57
 3/13 anonim ***** válasza:
mert míg élőben egy adott időben csak 1 emberrel tudsz ismerkedni, addig neten akár 3-4 emberrel is tudsz csetelni.
2016. máj. 25. 11:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Nálam azért volt kedveltebb, mert írásban sokkal jobban kifejezem magam és önmagamat tudom adni.
2016. máj. 25. 11:08
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Papírkutyák. Még találkozni sem mernek
2016. máj. 25. 11:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Gondolom az előnyei miatt.
2016. máj. 25. 11:13
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
#5 mert a nők mernek találkozni. 98%uk egóépítésből van fent, úgy, hogy van párja!
2016. máj. 25. 11:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Mert tőlük várják el, hogy kezdeményezzenek, és 1-2 offline csalódás után inkább mennek online, mert akkor nem a képükbe kapják a visszautasítást. Amelyik nő sikertelen, az nem kap ennyi direkt negatív visszajelzést, talán azért nnem érez ingerenciát társkeresőzni, mert reménykedik, hogy rátalál az utcán a szőke herceg.

Meg azért, mert egy csomó férfi igazából nem is kapcsolatot, hanem dugást keresnek, meg asszony mellé mellékest... a nők nagy részénél az érzelmek nélküli dugás annyira nem fontos, annak a párnak meg, akinek igen, azok nagy eséllyel találnak maguknak vkit a diszkóban. (amíg névvel, elérhetőséggel ment a társkeresés, és csak komoly kapcsolat jött szóba, addig a nők voltak többségben)

2016. máj. 25. 11:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

# 7

Én nem úgy voltam fent,hanem ismerkedni. Érdekes,egyes férfiak sírnak hogy nincs párjuk,de a szexchaten kívül más nem köti le őket. Pfff.. Szánalom a köbön.

2016. máj. 25. 11:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén én nem értem miért. Szerintem sokkalta nehezebb neten elkezdeni az ismerkedést, mint face to face. Néhány képed van és jobb esetben egy bemutatkozó szöveg amiből ki tudsz indulni.. nem látod a másik reakcióit stb.

Nekem nagyon nem jött be ez a neten ismerkedős dolog

20/F

2016. máj. 25. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!