Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettétek már észre azt, hogyha valaki nagyon hasonló (nem kinézetre) hozzátok, akkor nem szimpatikus?
Figyelt kérdés
Én ilyenkor magamat látom a másikban és ez ijesztő, taszító.2016. máj. 23. 22:46
1/10 anonim 

válasza:

Engem pont az vonz ha hasonló mint én, végre valaki megért.
2/10 anonim 

válasza:

Nálam pont fordítva működik. Aki nem hozzám hasonló,az nem vonz. Ez belsőleg értendő.
3/10 anonim 

válasza:

Nálam ez pont fordítva szokott működni..
4/10 anonim 

válasza:

Attól függ, miben hasonló. Ha olyan dologban hasonló, ami magamban is zavar, és vagy kompenzálom valahogy (ha nem tudok rajta változtatni) vagy dolgozom azon, hogy változzak, akkor nem lesz számomra szimpatikus az illető. Ha viszont olyan dolgokban hasonló, amikkel magamban is ki vagyok békülve, pozitívumnak érzem, akkor szimpatikus lesz az is, akikben ezek ugyanúgy megvannak, mint bennem.
5/10 A kérdező kommentje:
#4 Megfogalmaztad helyettem a lényeget, tényleg így van.
2016. máj. 23. 23:42
6/10 anonim 

válasza:

Nekem inkább tetszik. Mert úgy érzem megért. És én is őt.
7/10 anonim 

válasza:

akkor először magaddal kellene kibékülnöd
8/10 anonim 

válasza:

Igen, és rühellem a dolog. Ezért kerülöm az ilyen kaliberű embereket.
9/10 anonim 

válasza:

Nem. Én kibaszott jó arc vagyok, és tökéletesen jól ellennék valakivel, aki ugyanolyan, mint én.
10/10 anonim 

válasza:

Számomra is inkább vonzó.
A hibáimmal tisztában vagyok, és azzal is, hogyan lehet hatékonyan leszerelni, így azok sem irritálnak másban. Valószínűleg ezt értik az alatt sokan, hogy "megért" a másik.
Akik nincsenek kibékülve a hozzájuk hasonló emberekkel, azok nincsenek összhangban magukkal, nem tudják kezelni a problémájukat. Nem tetszik a tükörkép, mondhatni.
Én egy hozzám hasonló férfivel vagyok együtt, és sose volt ilyen egyszerű összhangba jönni senkivel. A hibáival tisztában vagyok, általában mosolygok, és adok neki egy puszit olyankor. Soha semmin nem veszünk össze, értelmesen meg tudunk beszélni mindent.
Szóval...nekem nagyon tetszik így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!