Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan vágódjak be vizsgán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vágódjak be vizsgán egy férfitanárnál?

Figyelt kérdés

Nem ismerkedésre gondolok, csak elképzelhető, hogy szükségem lesz a jóindulatára. :D

Órákon mindig mosolygott rám, úgyhogy valószínűleg szimpatikusnak talál, amúgy én is őt, de azért ez még kevés szerintem.

2016. máj. 23. 16:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
6%
Puncivillantás?
2016. máj. 23. 16:10
 2/18 A kérdező kommentje:
Normális válaszra gondoltam. Többen leszünk a teremben egyébként is.
2016. máj. 23. 16:11
 3/18 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Szerintem tanuljàl.
2016. máj. 23. 16:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Már tanultam egy csomót, de még mindig úgy érzem, hogy semmit nem tudok. :(
2016. máj. 23. 16:19
 5/18 anonim ***** válasza:
Hatalmas dekoltázs.
2016. máj. 23. 16:20
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Minèl kihívòbb ruha, meg smink. Bàr kapsz egy jò jegyet, kèt èv mùlva mehetsz krumplit hàmozni Angliàba. Mert ennyit fog èrni ez a stratègia a rendes megdolgozott jegy helyett.
2016. máj. 23. 16:31
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mikor nem figyel, akkor gyors puszild meg az arcát, és nevetve szaladj el mint egy bolond. Ezen tuti gondolkodni fog egy ideig. :DDD
2016. máj. 23. 16:40
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Angliában jól lehet keresni a krumpli hámozással, illetve mosogatással. Hetente van fizetés, ha olyan helyre kerül, bátran megveheti az ember az olyan termékeket amit itthon kétszer is meggondol,hogy egyáltalán ránézzen, mondván: B..ok rá, pénteken úgyis fizetés! :) Persze most az itthoni átlag fizetéshez hasonlítottam a kinti dolgokat. Én is két vagy 3 havi fizetésből vettem egy laptopot, bakancsot, pulóvereket, kabátot, bevásároltam az ottani tescoban, közben küldtem haza is egy kis pénzt, meg adtam bátyámnak is egy kis cash-t. :) Itthoni fizetésemből ezt nem igen tehettem volna meg. Más persze igen, aki többet keres, de az ugye nem én vagyok. :)
2016. máj. 23. 16:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Téged se az eszedért fognak szeretni.
2016. máj. 23. 17:02
 10/18 anonim ***** válasza:
Fogd meg a farkat egy sotet pillanatban
2016. máj. 23. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!