Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen szöveggel szoktak titeket visszautasítani?
Mindig látom itt a hozzászólásokat, amiket egyszerűen csak túlzásnak és felfújásnak érzek. Nem tudom elhinni, hogy létezik olyan lány, aki úgy küld el valakit, hogy hagyjál már békén, irtó csúnya vagy, ha fizetnének se kellenél, bottal se érnék hozzád, stb... Ha mégis, az a pasit minősíti, hogy ilyen alja, buta libákhoz odamegy egyáltalán...
A normális nők normálisan szokták lekoptatni az embereket, megmondják, hogy nem szeretnének ismerkedni és kész. Én is így szoktam, és a környezetemben is csak ilyet láttam eddig. Soha senkit nem aláztak még meg nyilvánosan.
1. "bocsi, de egymagasak vagyunk és én szeretnék felnézni a pasimra"
2. "bocsi de az első randin nem éreztem a vibrálást" (45 perces randi volt)
3. "szia, nem vagy az esetem"
4. "van barátom"
5. " van kiszemeltem"
6. "csak tudni akartam hogy ki vagy, nem akartam én semmit tőled"
7. "ez így rendben is van, csak én HELYBELI pasit keresek"
Akivel csak neten ismerkedem, azok általában egyszer csak lekopnak. Egyszer volt olyan, hogy valaki beszólt nekem, de az a lány is konkrétan ronda volt, szóval visszaszóltam.
Élőben pedig egy lánynál próbálkoztam 2-3 éve, de ő csak annyit mondott, hogy nem érezte velem magát jól, úgyhogy hagyjam békén. Röviden ennyi.
Körülbelül általános iskolában volt olyan utoljára, hogy egy lány lerondázott volna, vagy kövér disznónak nevezett volna... Nyilván ha most tenne ilyent valaki, a szenteltvizet is leszedném róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!