Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ez a poci nagyon gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez a poci nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Aki nem birja, ne nézze meg, nem fog kockákat látni...

[link]

2016. máj. 22. 23:08
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb sem gáz.
2016. máj. 28. 09:45
 22/38 anonim ***** válasza:
Nem gáz, söt jó ;-)
2016. jún. 19. 12:40
 23/38 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ez még elmegy. :) De nem jönnék össze veled, mert én is és családtagjaim is vékonynak, és ezért páromnál is zavarna a sok felesleg.
2016. jún. 19. 13:42
 24/38 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2016. aug. 9. 01:04
 25/38 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz. Tízszerese is lehetne, akkor is jó lenne.

Soha nem érdekelt senki testalkata, nem ez alapján választottam párt, de ha ez alapján kéne, akkor ez teljesen jó lenne. :)

Nem kell aggódnod, nagyon sokan szeretik az ilyen testalkatot.

2016. aug. 9. 01:20
 26/38 anonim ***** válasza:

Egy csaj mondta, hogy igénytelen, csatlakoznom kell hozzá.

Igaz, addig semmi bajom nem volt vele, míg meg nem láttam a hatalmas hónaljkutyát. Az feltette a koronát az egészre, pedig önmagában semmi baj nem lett volna a hasaddal. Nem is tartottam pocaknak se. De amint megláttam a bozontos hónaljkutyát, már úgy voltam vele, hogy ewwww tényleg igénytelen az egész. Pedig nekem nincs bajom alapból a hónaljszőrrel férfiakon, de a tiéd annyira vastag, hogy azt nem lenne szabad hagyni így elburjánzani.

2016. aug. 9. 01:45
 27/38 anonim ***** válasza:
0%
Hát, én szerintem meg minél szőrösebb egy férfi annál jobb. Ízlések és pofonok :)
2016. aug. 9. 01:46
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy igaz hogy izlèsek ès pofonok, nekem is úgy tetszik egy fèrfi ha borotválja a hónalját ès az intim területeken (a testèn) nagyon igènytelen ha mindenhol hagyja nőni a szőrt
2016. aug. 9. 09:06
 29/38 anonim ***** válasza:
Nem is az, hogy minden pasi borotválja, de ebbe a hónaljkutyába szerintem eltűnhetnek dolgok, mint a bermuda háromszögbe, akkora.
2016. aug. 9. 12:33
 30/38 anonim ***** válasza:

Én ennél sokkal nagyobb szőrök is vannak és nekem még az sem lenne zavaró.

Hihetetlen egyébként mennyire különbözik a véleményünk :) Ennyit a szépségről, mint fogalomról :)

Amúgy ez a Bermuda háromszöges duma üt :DDD

2016. aug. 9. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!