Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a poci nagyon gáz?
2016. máj. 22. 23:08
11/38 anonim válasza:
Dehogy gaz :) baratomnak nagyobb vanegis igy szeretem ahogy van. Senki sem tokeletes. A te pocakod semmi szinte
12/38 anonim válasza:
Nem gáz nekem nagyon bejön legalább van mit fogni :) ne hidd azt hogy minden nőnek csak a kockás has tetszik.
13/38 anonim válasza:
Én szeretem a mackósabb, poakosabb srácokat... azt már nem, amikor vki pocinak nevezi a hasát / pocakját férfi létére :D.
14/38 anonim válasza:
Én nem látok pocakot a képen, csak egy átlagos hast. Amúgy a hátad olyan, mint egy kérdôjel, nem ártana kihúzni magad!
15/38 anonim válasza:
Átlagos, olyan mint a pasik 90százalékának, igénytelen. 26/N
16/38 anonim válasza:
Kedves #15 ez ronda volt nagyon ! Azert kivancsi lennek te hogy nezzel :)
En fiu vagyok csak bele neztem a valaszokba hogy lesz e egy ilyen bunko hat lett !
Itt nem az a baj ha nem tetszik hanem az ahogy kozolted ezt
Amugy nekem is ilyen nincs baj vele XD
17/38 anonim válasza:
Én legalább az igazat írom. Lóg a bele, ez miért lenne szép? Teljesen átlagos.
18/38 anonim válasza:
A szepseg relativ dolog ha nekem nem tetszik valami/valaki nem azt mondom/irom hogy visszataszito hanem azt hogy nekem nem tetszik/nem jon be vagy egy ilyen oldal eseten tovabb tekerek
Es nem torekszek arra hogy valakit megalazzak
19/38 anonim válasza:
Egyátalán nem gáz ez a poci. Sosem a kigyúrt férfiak jöttek be. Pocival semmi gond, sőt,.. :-)
20/38 anonim válasza:
vicces, hogy az utolsó képen kitolod, nehogy ne látsszon:)
csinos vagy egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!