Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok megalázkodnak a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok megalázkodnak a jó pasikért? Miért, a srácok talán nem ugyanezt teszik?

Figyelt kérdés

Már a sokadik esetet élem át, illetve hallom másoktól, hogy a srácok szánalmasan viselkednek, amikor egy viszonylag jó csajról van szó.

Nem számít, hogy a nő hányszor mondott már nekik nemet, hányszor küldte el őket, hogy sz**rik a fejükre magasról, nem válaszol nekik, szórakozik velük, húzza az agyukat, stb, akkor is ő kell nekik... Aztán persze mindről kiderül utána, hogy próbálkoznak be náluk időnként lányok, de hát azok olyan átlagosak, nem kívánják meg őket, csúnyák...

Ezek után szerintem senkinek nincs joga felróni, hogy a nőknek azok a pasik kellenek, akik bunkók és semmibe veszik őket, mert nekik is az ilyen csajok kellenek...

2016. máj. 22. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szóval ha az egyik nem hülye akkor a másiknak is joga van annak lenni?Ebben van logika,de ebből csak nemek közti háború lesz,pedig pont a békére kellene törekedni.
2016. máj. 22. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez,mekkora hülyeség,ha nekem egyszer nemet mond egy nő,onnantól kezdve nem érdekel,pláne ha egy beképzelt liba,aki a Herceget várja...aztán 40évesen azon nyavalyog hogy nincs családja,gyereke...
2016. máj. 22. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Csak ti még mindig azokról a férfiakról magyaráztok itt,ahogyan te is, akiknek minden ujjukra jut 500 másik nő.... hát úgy miért csodálkozol ezen?

Képzeld el,nálam egyetlen egy nő sem próbálkozott be soha életemben...

Én viszont nagyon soknál,és 0 esélyt kaptam.Még csak megismerni sem akart egyetlen nő sem,mivel nem születtem helyesnek,tökéletesnek...

2 hónapja tört meg az a jég,hogy egy nő,még ha munkából adódóan is csak,de beszélgetett velem,és mosolygott rám.Nem hittem el...

Életemben először és lehet utoljára tudtam beszélgetni több órán keresztül egy nővel,érted?

Ennyire számít az,hogy helyesnek születsz-e vagy sem...

24/F

2016. máj. 22. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg mindenkinek joga van mindent mondani; tudod, véleménynyilvánítási szabadság, egy alapjog.

Nem mellesleg nem alázkodom meg egy nő miatt sem, és eszemben sincs hülyét csinálni magamból, ha valaki egyszer elutasított.

2016. máj. 22. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:
41%
Nemek közötti békére addig nem lesz esély, amíg lesznek emberek, akik egész életüket a sírással töltik..ami szerint csúnyák,alacsonyak, kövérek, elálló fülüek és nincs pénzük meg fullos kocsijuk.
2016. máj. 22. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Pont ezt tapasztalom. Ugyanazok a srácok, akik a nők felszínessége miatt nyafogtak, konkrétan a legbutább, leghisztisebb, legszemetebb, legfelszínesebb csajokra mentek, mondván "hát de mert neki van a legjobb segge" meg mert életrevaló a harsányságával... ugyanúgy megalázkodnak ők is...
2016. máj. 23. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!