Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők miért nem értik azt, hogy nekünk pasiknak nem az elutasitással van problémánk, hanem annak módjával?
Ez a Rühellem a nőket! nevű felhasználó egyszerűen undorító és szánalmas.
Ennyi idő alatt, mire összeszedte ezt a monológot, simán kezdhetett volna az életével valami értelmeset.
Látszik, hogy ez a legnagyobb világfájdalma, és semmi más nem létezik az ő világában a siránkozáson kívül.
Remélem az ilyen gyűlölködő embernek soha nem lesz párja...
Ilyenkor én is azt mondom, hogy felszínes az illető nő, mikor papírok alapján válogat.
Mert szerinte csak egy diplomás építészmérnök lehet intelligens és okos?
Tiszta röhej!
# 33: imádom az ilyen szélsőséges sarkításokat. Szerinted akinek fontos a diploma, annak CSAK az a fontos, és az összes többi szempont megy a kukába? Akkor már diplomásból jó a 70 éves is, meg a műveletlen tapló is, csak mert papírja van?
Talán pont emiatt kerülöm a tanulatlan embereket, mert ilyen végletes szillogizmusokban képesek csak gondolkodni.
# 34: téged se az eszedért szeretnek.
SENKI nem állított olyat, hogy csakis diplomás ember lehet intelligens, adott esetben nem is az intelligencia kérdéskörét boncolgattuk. Az EGY tényező (ami SZINTÉN elvárás volt nálam, az első helyen szerepelt), a tanultság pedig EGY MÁSIK tényező.
Más szerepet játszik a kapcsolatban. Leírtam én is, a másik hölgy is: a mi értékrendünkben (saját magunk számára is) fontos érték a tanulás, a folyamatos fejlődés.
Ez olyan, mint ha mondjuk valaki az egészséges táplálkozás híve, akkor azokkal az emberekkel érzi jól magát közeli kapcsolatban, akik hozzá hasonlóak.
Egy állatvédő nem áll össze egy állatkínzóval, egy rasszista egy liberálissal, és még lehetne sorolni.
Én tanult vagyok - ebből az következik, hogy tanult emberrel érzem jól magam, aki inspirál engem is a fejlődésben. Ennek az égvilágon semmi köze az intelligenciához, arra külön lapot érdemes nyitni.
"Az ilyen embereket undorítónak tartom." Te kezdtél el fröcsögni azon, hogy mit képzelnek egyesek, hogy igénylik, hogy társuk diplomás legyen, és akkor már biztos bárki jó, akinek papírja van. Ugyanúgy gyártod a saját elméleteidet egy ismert tulajdonság alapján, minősítesz másokat.
"a szívem szerint választottam párt is"
Én is. Csak történetesen két diplomája is van, a vonzalmamban ez IS szerepet játszott, sok más egyéb tényező mellett. Neked mások a preferenciáid, bizonyára neked sem lett volna jó bárki. A saját ízlésedhez, igényeidhez jogod van, de ahhoz nincs, hogy a saját értékrended kötelezővé tedd mások számára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!