Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők miért nem értik azt, hogy nekünk pasiknak nem az elutasitással van problémánk, hanem annak módjával?
Ha itt kapok ismerkedési célzatú levelet, ignorálom. Nem hiszem, hogy elszámolással tartoznék, ugyanis ez itt nem egy társkereső oldal, senki nem bátorította az illetőket, hogy írjanak, anélkül, hogy tudnák rólam, hogy egyáltalán akarok-e ismerkedni. Ugyanez a Facebook.
Boldog párkapcsolatban élek, és nem hiszem, hogy nekem kellene magyarázkodnom, hogy miért NEM ismerkedem, ha valaki betolakodik kéretlenül a privát szférámba.
Ha személyesen szólítanak le, akkor - a módjától függően - a kulturált közeledésre kulturált elutasítás dukál. Ha valaki részegen a képembe röfögi, hogy "de megdugnálak", akkor nyilván nem lesz kulturált az elutasítás.
"1.) ha szerinted a másik emberszámba vétele nem elvárható, akkor azért se kéne sírni, amikor a férfiak bunkó veletek. Márpedig mintha azért meg nôk szoktak panaszkodnának elég sokat. A kettô ugyanaz a jelenség, és sajna amennyi bunkó pasi van, pont annyi bunkó nô is.
Az egyetlen különbség, hogy amíg az mindenkinek tiszta, hogy nem megadni a tiszteletet egy nônek az bunkóság, addig az csomó "nôben" (pl. benned) az fel sem merül, hogy a másik irányba is ugyanakkora taplóság. " látom nem érted még mindig a lényeget "cicus". Ki mondta, hogy engem meghat a dolog? Nem sírok, és nem is fogok panaszkodni ha esetleg egy férfi nem ír vissza, mert fel tudom ép ésszel fogni, hogy ez azt jelenti, hogy nem akar tőlem semmit se. Az ügyet lezárom és kész. Ennyi. Nem fogom miatta felvágni az ereimet. Aki ennyire gyenge, hogy az ilyen elvegye a kedvét, az ellen nem tudok mit tenni, nem az én problémám. Több mint 7 milliárd ember él a földön, mindenkinek megvan a saját gondja-baja.
11-es jól mondta.
Sokan írnak ismerkedési célzattal, holott semmi ismerkedési szándékom nincs ezen az oldalon, de ők auto módon azt gondolják.
Ha elmondom, hogy barátom van, akkor jön a hőbörgés, csak kamuzok vagy hogy akkor minek vagyok itt..? Mert szerintük csak a szinglik jöhetnek fel erre az oldalra. Épp azért, mert ők ismerkedni akarnak, egy társkeresőnek nézik az oldalt, és ha nem talál célt a dolog, akkor szörnyű letargiába kerülnek, szitkozódnak stb.
#11 Társkeresô oldalakról volt szó.
-----
#12 "Ki mondta, hogy engem meghat a dolog? Nem sírok, és nem is fogok panaszkodni ha esetleg egy férfi nem ír vissza, mert fel tudom ép ésszel fogni, hogy ez azt jelenti, hogy nem akar tőlem semmit se. Az ügyet lezárom és kész. Ennyi. Nem fogom miatta felvágni az ereimet. "
Mert gondolom nôként olyan sok férfira írtál rá, és ezek közü oly sok volt, aki válaszra se méltatott... Szóval ja, teljesen hasonló a helyzet.
Ahogy az ábra mutatja, a férfiak se vágják fel az ereiket, csak szimplán frusztrálódnak attól, hogy ekkora tirpák paraszt a nôk nagyrésze.
Ha meg zsinórban ezt tapasztalod, akkor törvényszerû a folyamat, hogy sokan levonják a következtetést, hogy akkor nekik se kell az alap tiszteletet megadni a nôk felé, elvégre semmit se tettek érte, hogy ezt kiérdemeljék.
És akkor ott tartunk, hogy a kategória kérdéseinek egyik fele arról szól, hogy a nôk miért ilyen bunkók, a másik meg arról, hogy a férfiak miért azok, illetve miért csak d.gásra kellenek.
1. Nem csak társkeresőről volt szó, a kérdező a gyk-t és a facebookot is említette, és egyik sem társkeresésre lett kitalálva, tehát nem várható el, hogy bárki nyitott legyen az ismerkedésre. Több elutasításra kell számítani, ha nem ismerkedésre való helyen próbálkozol. Egyébként egyik-másik gyk-sból kinézem, hogy a koedukált mosdóban is átszól a szomszéd fülkébe, olyan kétségbeesett. Egy válasz csak olaj a tűzre náluk.
2. Ettől függetlenül átlagember, ha megszólítják, reagál valamit. Ez így illik.
3. Egy társkeresőn egy átlagos, vagy átlagnál valamivel szebb nő is kaphat akár 50-100-200 levelet is egy nap. Képtelenség mindet elolvasni és válaszolni rá, senkinek nincs ennyi ideje. Még akkor sincs, ha mindre ugyanazt a sablon elutasítást akarná válaszolni.
4. Bár nálam nem sűrűn próbálkoznak online, tapasztalatból tudom, hogy sok pasi nem ért a szép szóból, szóval előfordulhat, hogy a nőnek már elege van abból, hogy hatszor mond kedvesen nemet a perverz gyökereknek, és kapásból egy durvább elutasítással reagál, mert az biztosan beválik. Egy levélből nem mindig derül ki, hogy te is egy perverz gyökér vagy-e.
5. Az is előfordulhat, hogy az ember lányának rossz napja van, és az első "szembejövőn" tölti ki a dühét. Nyilván ez a típus nem tervezi el előre, hogy melegebb éghajlatra küldi azt a szegény férfiút, aki azt meri írni neki, hogy szép a szeme és szívesen megismerné, de hát mikor levetődik a gép elé, éppen magában forrongva szidja azt a ro.hadék főnökét, és sajnos ez az első mondat, amit a képernyőre vetnek az ujjai.
6. Ugyan ez kevés esetre igaz, de nem mindig szándékos a csend. Pl facebookon egy hónapja jöttem rá, hogy tavaly nyáron írt egy srác, mert hát nem nagyon nézem a szűrt üzeneteket. Most meg már hova válaszoljak?
+1 tipp. Nem lesz boldog életed, ha nem tanulod meg lerázni az ilyen jelentéktelen sérelmeket. Mert bizony aki úgy utasít el, hogy meg se ismer, az valójában nem téged utasít el, hanem a lehetőséget, hogy megismerjen. És aki nem akar megismerni, az nyilván nem hozzád való, tehát nem számít.
Jó kérdés, Sajnos ma már elég sok nő pcsáskodik, nekik csak puszta szórakozás az egész, ahogy játékszerként tekintenek férfira helyzetekre. Őket az nem zavarja nem érdekli h a férfibe épp egy "kést döf bele" amitől már lehet mentálisan bekattan a férfi és leugrik a hídról mert nem bírja felemészteni magában hogy senki nem figyel rá, már hosszú idők óta. Na meg az egész csak általánosítás nők részéről, a legtöbb ilyen lerázás csak egy bemagolt buta monolog szöveg, amit a női magazinok emelnek ki, olyan címszó alá rejtve, h őrizd meg a nőiességed, h legyél nő.. Sok szenny lap, meglehet nézni burkoltan milyen tanácsokat ír le h kopptass le egy férfit, úgy írnak egy férfiről alsobb rendűen mintha csak valami rühes kutya lenne.
Mellesleg legtöbb nő nem foglalkozik vele hogy mondja, mivel eleve olyan környezetben él h megvan mindene, körül veszik férfiak, nem szorúl semmi plussz ismerkedésre, barátkozásra, ezért feljogosítva érzi h elküldjön mintha valami utolsó hajléktalan lennél.
Jaj lányok ez a sok magyarázkodás....
Ne magyarázzatok semmit egy 10-es ért úgyis szétteszitek.
Pénz beszél láb terpeszt....
Jajjj nekem is volt már, h nem írt vissza pasi. Sőt... a legtöbb esetben a szex után szokás az illetőknek lekopni. Sőt!!! Olyan is volt már, h kapcsolatban voltam vlkivel, és szimplán eltűnt!!! Pedig nem egy egyéjszakásról beszélünk, hanem hónapokról...
Naés? Az, h vlki nem hívott újra randizni, az egyértelműen azt jelenti, hogy "nem". Emiatt nem fogok a kardomba dőlni. Elszalasztott valakit, bánhatja, nekem meg jöhet a következő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!