Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők miért nem értik azt, hogy nekünk pasiknak nem az elutasitással van problémánk, hanem annak módjával?
Azt még elfelejtettem írni: A legtöbb pasira azért nem írok vissza, mert látom, h meg sem nézte a profilom, különben tudná, hogy teljesen érdektelen írnia, mert:
-jó sok km-re lakom tőle és már herótom van attól, h sorban lekopnak egy idő után a pasik mert nincs idejük/pénzük utazni, de a nőtől elvárják (aztán még vigaszágon elmegy, míg nem jön egy közelebbi akivel kevésbé komplikált)
-aluliskolázott (lehet lepontozni mert sznob vagyok, de ha látja, h nyelveket beszélő, diplomás nővel van dolga, akkor szakmunkásként ne akarjon már tőlem bármit is...)
Face-en, gyk-n én sem írok vissza senkinek, mert az nem társkereső, és idegesít, hogy úgy ismerkednének velem, hogy összesen a koromat tudják, vagy még azt sem, meg vmi random dolgot rólam.
Személyesen 2x próbálkoztak nálam normálisan, egyszer kicsit ingerültebb voltam, mert a srác 2 perc után eléggé intim témákról kezdett kérdezgetni meg totál perverz volt. A
másik ma már a vőlegényem...
De amit én a környezetemben látok, az a következő:
- a pasas, ha a nő megmondja, hogy van barátja, már hazug r...cozik, de kb. az az egyetlen indok, amit a hülyébbje elfogad... ha meg van mondva, hogy bocs, nem jössz be, akkor jön a "te tuti leszbikus vagy / túl nagy az arod / amúgy is ronda vagy / ugyanolyan felszínes p.csa vagy, mint az összes / az ilyen csajok miatt akarok öngyilkos lenni"... biztos van a lányok közül, aki ezt megelőzendő viselkedik úgy, ahogy. Meg vannak a beképzelt p.csák is, de sztem azt le lehet szűrni testbeszédből, külsőből, hogy ki olyan... ott meg nem kell csodálkozni, ha parasztul küldi el a másikat.
Kaptam egy szép privát üzenetet, amit most itt megosztanék, ugyan is ott nem fogok rá válaszolni :
Küldő: Rühellem a Nőket!
Címzett: nem kötöm az orrotokra
Időpont: ma 10:19
Téma: re
Az üzenet: Sajna a mai nőknek óriásiak az elvárásaik ezért is rühellem őket..
Fontos, hogy a férfi legyen:
barát
társ
szerető
kisöcsi
bátyus
apa
gyerek
pedagógus
9. lelkész
10. lelki társ
11. szakács
12. autójavító
13. barkácsmester
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos
24. és profi stylist
A férfi ezen felül legyen
kedves,
sportos,
okos,
erős,
jól nevelt,
határozott,
gyengéd,
érzékeny,
romantikus,
férfias,
mókás,
vidám,
de mégis komolyan veendő,
bátor,
Micimackó,
energikus,
gondoskodó,
ideákban gazdag,
ügyes,
szerény,
megértő,
22. elegáns,
23. egyértelmű,
24. szeretetteljes,
25. hidegvérű,
26. szenvedélyes,
27. engedékeny,
28. becsületes,
29. adakozó,
30. gyakorlatias,
31. igazságos,
32. legyen kész a nőért bármire (akár még bankot rabolni is),
33. reménytelen (a szerelemtől),
34. nyugodt,
35. sármos,
36. hűséges,
37. álmodozó,
38. karrierista,
39. megbízható,
40. mindenki felnézzen rá
41. legyen kész áldozatokra,
42. és mindenek előtt legyen nagyon gazdag.
Ezek tetejébe van pár extrán nehéz feladat a Férfiaknak:
ne legyen féltékeny, de mégis legyen egy picit aggódó;
jöjjön ki a nő rokonaival, de ne töltsön velük több időt, mint a nővel;
adjon a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődjön, hol és kivel találkozott;
mindig öltözz elegánsan, de:
legyen kész mindig a hátán hazacipelni a nőt térdig sárban;
legyen hajlandó bemászni az erkélyen, ha otthon felejtette a kulcsát;
Legyen elég erős elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a nő ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.
A férfinek nem szabad elfelejtenie:
A nő születésnapját
a nő névnapját
a házassági évfordulót
az első csók évfordulóját
a nő menstruációját
a fogorvosnál foglalt időpontját
s a nő legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját sem.
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfivel való életbe, mely kényelmes és kiszámítható, és megszökhet az első olyan, életszerű férfival, akire a fenti tulajdonságok fele sem igaz, de a nő ténylegesen biztonságban érezheti magát…. "
Ez hülyeség úgy ahogy van. Vannak bizonyos dolgok amiket elvár az ember, de azok alapvetőek! Amit itt az emberkénk felsorolt már nagyon abszurd és bőven kifordítja a valóságot, és baromira túloz! Nem mellesleg nekik is ilyen igényeik a nőkkel szemben! Akik azt írják, hogy nem, még maguknak is hazudnak! Még aki ronda, az is elvárja, hogy pedig a barátnője szép legyen! Nagyon torz kép él a nők elvárásairól a fejedben! Az általánosítás netovábbja. De már a felhasználóneved is tükröz mindent.. valamint azzal együtt tökéletesen lejön az irományodból, hogy egy megkeseredett b*@lfasz vagy, aki csalódott a nőkben, és ezért elkönyvelte az összeset gonosznak. De persze másokat hibáztatni még mindig könnyebb mint a saját személyünket, és sokkal könnyebb papaszkodni, sajnáltatni magunkat, mintsem hgy keressünk megoldást a problémákra. További szép megkeseredett életet, mert ilyen felfogással biztos nem lesz egy barátnőd sem az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!