Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtettem "csajozni"?

Figyelt kérdés

Nemreg lett vege egy hosszabb kapcsolatomnak es most valahogy nem megy a csajozas. Regebben mindig flortoltem,bolonditottam a lanyokat de most valahogy nem megy. Nem talalom.fel magam a temaban ,nem tudom hol ,hogyan csajozzak....

Meg regebben mindig voltak jelentkezok is de most valahogy semmi.

Szerintetek miert? Tudtok adni valami tanacsot hogy vissza nyerjem a regi onmagam ezen a teren?

2016. máj. 22. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert még nem tetted túl magad a hosszabb kapcsolatodon.
2016. máj. 22. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Elengedted a múltat már? Nem csak mondani kell, hanem belül tényleg el kell engedni. Amíg ez nem történik meg, ne is próbálj új kapcsolatot kezdeni.

Sajnos jó tapasztalat, mindig odáig voltak értem. Több, mint fél év kellett ahhoz, hogy úgy érezzem, hogy igen, végre túltettem magam. És egyébként mostanában megy a flört. Bár többre most nem vágyom :)

2016. máj. 22. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban sosrstárs :)
2016. máj. 22. 21:19
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem viselt meg kulonossebben a dolog ,vagyom is ra ,hogy megint csajozzak ,csak valahogy nem megy ,elfelejtettem szerintem!

Amugy koszi az egyutterzest,de szerintem inkabb csapjunk bele es vagjunk gerincre par not ! ;)

2016. máj. 22. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked,én kiabrandultam mar ezekbol a ''qrvazzunkbol'' :D jo lenne valami normalis csaj,nem olyan aki megcsal és hazudozik a szemembe
2016. máj. 22. 21:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Jaj,ne csinald mar. Tucat olyan no van aki varja a kedves,megerto tarsat. Csak fel kell hivni magadra a figyelmet!
2016. máj. 22. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja csak londonba egyedül kissé nehézkes :D
2016. máj. 22. 21:32
 8/9 ~OnLány~ ***** válasza:

Mondjuk én is arra tippelnék, hogy lelkileg nem léptél túl a szakításon.

Érezheted úgy, hogy mégis és nem viselt meg, de legbelül talán valami mégis akadályoz. :)

Hát ha már ennyire szédíteni akarsz, akkor legnagyobb eséllyel szórakozóhelyen találnál valakit, főleg ha csak egyéjszakásat szeretnél, mármint a válaszodból ez jött le.

Szerintem flörtölni a legkönnyebb része a dolognak, elég ha csak figyelsz a szemkontaktusra, abból kiderül, hogy ő is érdeklődik-e. Esetleg illegeti magát. (mosolyog, a hajával játszadozik)

Hogy megszólítod-e az már rajtad múlik.

2016. máj. 22. 21:45
 9/9 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, mint a kérdező. Egyszerűen nem értem az egészet. Fent vagyok mindenféle társkeresőn is, de 2 nap után eltűnnek mintha soha nem lettek volna ez is erdekes. Lehet en is valtoztam de az tuti h a csajok is. Konnyebb volt regen szerintem is. Most mindenki antiszoc lett es az ingerkuszob sokkal alacsonyabb viccelodni sem lehet mar senkivel es nem is ertik legtobben a humort a masik fele meg csak ugy van unalombol szerintem.
2022. jún. 25. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!