Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? L
Ismerkedem, avagy ismerkedtem...már nem is tudom egy férfival. Nagyon kedves, rendes ember. Netes ismerkedés egyébként. Volt már részem internetes ismerkedésben, így van összehasonlítási alapom, illetve érzi azt az ember, ha valaki tényleg érdeklődik. És ő tényleg érdeklődött. Nagyon sokat viccelődtünk. Megvolt a vonzalom is, mert beszéltünk róla. Bókolgatott, de nem sablonszerűen. Mikor külföldön volt is beszélgettünk, pedig az nem volt ingyenes, de nem bánta. Elég sokat dolgozik. Mikor legutóbb beszéltünk is említette, hogy nagyon elfoglalt. Nincs is ebben semmi, a munka az munka. Azóta nem írt, én se neki. Úgy voltam vele, ír ha akar, ha ráér. Na most az megjegyezném, hogy nem volt egyoldalú a társalgás. Mindketten kerestük a másikat.
Beszélgettünk sok mindenről. Mesélte, hogy igazán komoly kapcsolata nem volt. Kicsit olyan volt, mint aki tartama ezektől a dolgoktól. Mondta is, hogy miért. Mégis az utóbbi időben úgy beszéltünk,mint akik közel állnak egymáshoz. Pl.jó lenne együtt..összebújni...szóval kedveskedtünk egymásnak. Kb.mintha együtt lennénk, sőt! Hisz nagyon sok pár nem bókol, becézgeti a másikat, kedveskedik a másiknak. Sosem veszekedtünk. Még viccből sem. Az elején tisztáztuk mind a ketten, hogy nincs senkink, mert ha lenne, nem csevegnénk.
Tehát nem tudok negatív dolgot mondani. Mondanám, ha lenne, hisz tudom, hogy fontos.
Több, mint egy hete nem jelentkezik? Jó, gondolom elfoglalt, de egy "szia, mizu? semmibe se kerülne. Mint írtam fentebb is, mind a ketten kerestük a másikat, de most mivel sokat dolgozik, hagytam, jelentkezik, ha akar. Erre ez van... De miért?
Ha minden jó és szép, mi lehet a gond mégis?

#1 Na igen, bármi lehet. De mondjuk volt fent, osztott is meg ezt+azt.
#2 Több, mint egy hete... És nem értem.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!