Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan barátságtalanok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan barátságtalanok a nők?

Figyelt kérdés

Többen írják fórumokon (nők), hogy mennyire örülnének annak, ha valaki megszólítaná őket csak úgy.

Sétálgattam a városban, próbáltam megszólítani néhány egyedül levő nőt (parkokban), hogy pl "Szia, Van kedved sétálni egyet?" és abszolút hideg módon elhajtottak, volt amelyik úgy nézett rám, mintha ki akarnám rabolni, pedig fiatal vagyok, megborotválkoztam,megfürödtem: azt sem lehet mondani, hogy valami ápolatlan csöves ment oda hozzájuk.

Hogy legyen így az embernek önbizalma?

2016. máj. 22. 15:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Hát ez tök fura... én még sose találkoztam - virtuálisan sem - ilyennel, ellenben a fordítottjával annál inkább: ha nőként kb. nem mehetsz ki az utcára anélkül, hogy lenéznék rólad a nadrágot + időjárás függvényében 2-5-8 pasi bepróbálkozna egy 20 perces séta alatt, akiknek a fele nem fogja fel a "nem" szót, és rákényszerít, hogy vadidegen létére még magyarázkodnod kelljen neki, mintha bármi köze lenne hozzá, hogy miért nem, az egy idő után baromi irritáló és idegesítő... és akkor a kötelező magyarázkodás ide is, mielőtt belémköttök: nem vagyok jó nő (átlagos vagyok), és nem öltözöm utcalánynak, ahogy a barátnőim sem, és a tágabb környezetemben lévő nőismerőseim sem, akikkel beszélgettem már a témáról. (Azt most hagyjuk, hogy amelyik nő annak öltözik, az sem jogosítja fel a pasikat arra, hogy ész nélkül nyomuljanak).

Valószínűleg más társaságban mozgunk, lehet, h te fiatal lányzóktól hallottad ezt, akik még élvezik ezt, nem tudom... de az én - és a velem egy korosztályú nőismerőseim - tapasztalatai szerint annyi az egész, hogy k..rvára unjuk, hogy a világ egy k..baszott húspiac, amiben mi vagyunk az áruk, és a férfiak nagy része l..szarja, hogy nem vagyunk eladók, ő akkor is akarja. Nem azért megyünk ki az utcára, hogy felmérjetek aztán nyomuljatok... a kintlétünknek semmi köze hozzátok, és nem is akarjuk, hogy legyen.

Az én véleményem szerint ezért barátságtalanok egyes nők: egy-két évtized után már tényleg nehéz ám bírni cérnával, ráadásul ha belegondolok, hogy még min. 10 év, mire láthatatlan leszek... jesszus, egy örökkévalóság, de várom már...

A tanácsom az, hogy azokhoz a lányokhoz menj oda, akik adték valamiféle minimális jelét annak, hogy szimpatikus vagy nekik, és vennék a közeledésedet, pl. szemeztetek, mosolyog rád, csavargatja a haját... stb. gondolom ezeket ismered. A többit meg hagyd békén.

2016. máj. 22. 15:46
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Én csak akkor megyek oda utcán, tömegközlekedésen csajhoz, ha egyértelműen megnézett magának. Ilyenkor se szoktam kizökkenteni. Oda megyek, megemlítem neki hogy észre vettem hogy figyelt a buszon, poénosan oda teszem hogy nem tudom azért-e mert bejövök neki, vagy mert épp ellenkezőleg, de ha az első, akkor keressen majd ha ráér. És adom neki a névjegyemet.

Így nincs azonnali elutasítás érzés, később meg ki emlékszik már rá. Az előző céges kártyáim is fogynak. xD Azért eléggé "tutira megyek" szóval vagy dobnak egy SMS-t, vagy felvesznek FB-n, ilyesmi. :)

2016. máj. 22. 15:50
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként itt az oldalon is szar taktika ez a "Szia! Van kedved ismerkedni?" szöveg. Totál idétlen az egész. Ha véletlen akar, és visszaír, hogy "igen"? Akkor mi van? Totál erőltetett az egész.

Sokkal ésszerűbb mondjuk a kommentjével kapcsolatban írni neki egy privátot, kifejteni a véleményed, és lehetőleg KÉRDEZNI, méghozzá nyitott kérést feltenni, hogy ha akarja folytatni a beszélgetést, legyen rá lehetősége.

2016. máj. 22. 15:50
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

Meg sem lepődök, hogy megkaptam a 0%-ot.

Szerintetek ha odajön hozzám egy pasi, hogy ismerkedni akar, akkor nekem arra rá kell bólintani, különben egy hülye ri-banc vagyok. Értem. :)

2016. máj. 22. 17:09
 15/17 ittittitt ***** válasza:
58%
mert sárkánynak készülnek :-p ,ne borotválkozz és forgasd a szemeidet is miközben letámadod őket sétálás közben:)))
2016. máj. 22. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

En orulok neki.

N

2016. máj. 22. 21:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Bocsánat, amiért rátok merészelünk nézni egyáltalán.

2016. máj. 23. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!