Miért ilyen barátságtalanok velem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm (nem egy osztályba járunk), akivel eddig nem voltunk túl jóban. Tegnap spontán ráakadtam egy profilképére Facebookon, és odaírtam alá kommentben, hogy milyen jó kép lett, jól sikerült stb. Erre jöttek az osztálytársai, és elkezdtek kötözködni, nem is értem miért. Nem mondtak sértéseket de én a kommentjeikből éreztem a megvetést... De fogalmam sincs, hogy miért kezdték ezt el, csak megdícsértem a képét, ebben semmi személyes vagy rossz nincs. Szerintetek?2012. febr. 13. 17:40
1/2 anonim válasza:
ne válaszolj nekik! hülye f*szok az ilyenek! nagyra vannak magukkal, mert hétvégente sötét sikátorokban szívják együtt a füvescigit, mert ők "nagyok".
2/2 anonim válasza:
Szerintem se foglalkozz velük. Vannak akiknek annyira szánalmas az életük, hogy ebben élik ki magukat. Őket csak sajnálni lehet, de jobb ha átnézel rajtuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!