Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasik szerint minden nő egy felszínes liba, akkor miért létezik olyan lány, mint én?
Számomra sértő, amikor folyton a nőket szidják mindenhol, mikor én baromira nem vagyok olyan, mint ezek a ribik a diszkókból... Nem kavarok fűvel-fával, megcsalni se csaltam meg soha senkit, nem vagyok bunkó és beképzelt, és külsőre sincsenek nagy elvárásaim.
Jelenleg egy olyan sráccal ismerkedek, akit kb. senki nem tartana jó pasinak, sovány is, szegény is, de én odavagyok érte. :) És egyébként a barátnőim is hasonló kaliberű srácokkal járnak, úgyhogy ezzel nem vagyok egyedül.
Mikor veszik már észre a pasik, hogy rossz lányoknál próbálkoznak be? Akit egyből kiszúrnak az utcán, hogy milyen jó csaj, na pont annál nem kéne... A feltűnő egyéniségek általában a legrosszabbak.
Ennél mélyebben nem is tudnál f-szt szopni, ha akarnál sem :D
Egy rendes aranyos, nem bulizós lány, aki szerint a többi nő, aki nem oylan, mint ő az "ribi" és nem érdemel tiszteletet? Kapni fogod a privátokat majd hamarosan, ha ez volt a célod lol.
"Mikor veszik már észre a pasik, hogy rossz lányoknál próbálkoznak be? Akit egyből kiszúrnak az utcán, hogy milyen jó csaj, na pont annál nem kéne..." Ez pontosan így van, én is már vagy 1000x leírtam ezt az itt síró + a világ összes nőjét fikázó pasinak... de hiába, soha nem fogják megérteni. Önmagukat sajnálni és másokat szidni a sikertelenségük miatt mindig könnyebb. Ez van... x)
Viszont ha Te ezt magadra veszed, az nagyon nagy butaság, ugye tudod...?
11: Nem kell privát üzenet, alakul nekem most valakivel.
12: Hát igen. :/ Csak ugye szerintük az átlagos nő a gyönyörű-csinos lányoknál kezdődik.
Életem legmegalázóbb visszautasítását/kinevetését egy olyan nőtől kaptam,aki baromira nem volt feltűnő sem, hanem egy visszahúzódóbb,csendesebb nő volt...
Azóta a hasonlókkal is pontosan ugyanolyan óvatos vagyok,mint a szebb,feltűnőbbekkel...
A való életben egyszer mutassa már meg valaki,merre találni ilyen nőt,akár egy darabot is...
Mert lehet itt a virtualitásba burkolózva mondani dolgokat,de a való életben nem csak én,de sok száz/ezer vagy még több férfitársam nem így látja és tapasztalja...
Szóval akkor mutassuk meg hol vannak ilyen nők,és máris nem lesz ilyen gond. Ezerszer felajánlottam már nőknek és férfiaknak egyaránt ezen az oldalon is,élőben is,hogy akkor mutasson már egy ilyen nőt élőben a valóságban.
Mondanom sem kell, egyik sem tudott mutatni ilyet. ;) Milyen véletlen. :)
24/F
Az ilyen kijelentésekkel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy akinek nem inge ne vegye magára. Az ilyen általánosítás fordítva is megy mikor nők írják, hogy minden férfi érzéketlen és csak a szép nőket veszik észre és lehetne még sorolni mivel illetnek minket. Teljesen felesleges bizonygatni a világnak, hogy ez nem mindenkire igaz. Aki így gondolja az úgysem fogja elhinni, hogy van kivétel. Aki meg elhiszi annak nem kell mondogatni.
Mindkét oldalról van némi igazság tartalma a dolgoknak de az is tény, hogy mindkét oldalon vannak olyanok akikre nem igazak az általánosítások.
Csendes tóban lakik a béka..szokták mondani.
Attól még, hogy valaki jó csaj, miért kéne, hogy rossz legyen? Én pont az ilyen csendes, kedves lányokat ismertem ki igazából, hogy milyen gonoszak is valójában. Volt pár ilyen "legjobb" barátnőm. Ha pedig feltűnő, még lehet normális, laza egyéniség.
OnLánnyal kell hogy egyetértsek.
Én csak előnytelen külsejű szarkavarókat ismerek.
A legjobb a rádnéz és ítél típus. Mint te kérdező!
Ó, hogy én hány olyan csajjal találkoztam, aki a külsővel akart a belső tulajdonságokkal párhuzamot vonni. Én úgy tapasztaltam, hogy pont a magabiztos, szép lányokkal nincs probléma.
Viszont, akinek az önbizalma a béka feneke alatt van, az előbb csap át gyűlölködőbe.
Több személyes példám van.
Még kollégiumban, mikor én már a tanulmányaim végén voltam, összejött egy elég összetartó klikk. Félévkor került hozzánk egy lány, a nevelőnőnk külön kért, hogy legyünk vele kedvesek, mert a másik kollégiumban kicikizték. Alacsony volt, kövérkés, csorba fogú. Nála nagyobb mocskot nem találtam azóta sem. Szemből nyalt, hátulról döfött. A vége az volt, hogy már a nevelő se tudta kinek van igaza, de a csaj ki lett ott is közösítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!