Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most mit csináljak ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A neten ismertem meg egy pasit pár hete. Azonnal megfogott benne a szeme, meg a stílusa, ahogy ír, meg stb.

Felmerült a találka is, de eddig még nem jött össze. Vannak olyan napok, amikor fent van, de nem ír, mert fáradt, vagy lusta. Oké, ezt megértem. De csütörtök óta nem is írt semmit, csak 1-2 jelentéktelen mondatot, és ez tök rosszul esik :( Tegnap is egész nap a gép előtt ültem, vártam, hogy hátha ír, hiszen 7vége van és ráér, de nem :((

Utoljára én írtam neki. Most megint írjak rá, hogy mi van már? Vagy legyek türelmes? De olyan nehéz :(

2016. máj. 22. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez nem esik jól, de ha őt is megfogta volna benned valami, akkor szerintem írna, meg élne a lehetőséggel, hogy találkozzatok személyesen.

Ha ilyen helyzetben lennék, biztos nem írnék neki újra, ha meg jelentkezik, nem válaszolnék neki pár napig, utána is csak olyan jelentéktelen dolgokat, mint ő eddig.

Ha futsz utána, csak még kevésbé leszel neki érdekes, mint eddig.

Meg az is simán lehet, hogy nem is független, azért nem lép ennél tovább.

2016. máj. 22. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Felmerült a találka is, de eddig még nem jött össze."

miért nem?

2016. máj. 22. 13:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát azt hiszem, igazad van első válaszoló :((

Egyrészt azért nem jött össze, mert össze-vissza dolgozok és ezért nehéz egyeztetni. Amikorra meg volt beszélve, azt lemondta reggel, mert tovább kellett bent maradnia a melóhelyen.

Ez után a lépés után nem is tudom, mi a jobb. Ha inkább nem hozza fel egy darabig a talit, nehogy mégegyszer ez legyen, vagy azonnal javasolt volna egy másik napot.

2016. máj. 22. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez így tényleg felejtős.
2016. máj. 22. 13:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értem, hogy akkor miért hozta fel a találkát?

Jaj ezek a mai pasik... :(

2016. máj. 22. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!