Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez azt jelenti, hogy lejjebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy lejjebb adtam a szintet?

Figyelt kérdés

Most nem jellemezném, hogy milyen lányt kerestem eddig, néhányszor már leírtam ide az oldalra is, hogy milyen lehet a "tökéletes" nő számomra. Mondjuk azt, hogy találtam is olyan lányokat egyet-egyet, de valami miatt mindig megszakad a kapcsolat. Nem igazán értem az okokat. Volt már olyan, hogy nem közös az érdeklődési kör, ezt megbeszéltük.

Mégiscsak írok pár jellemzőt, mert úgy tűnik manapság ezek a dolgok már kihalóban vannak. Legyenek a lánynak érzelmei, tudja kimutatni, tudjon szeretni, legyen őszinte, kedves, bízzon bennem és engedje, hogy bízzak. A gondokat beszéljük meg és együtt oldjuk meg. Szóval együtt építsük a közös jövőnket.

Idegen emberektől a visszajelzések nagyon jók általában úgy vettem észre, hogy szeretetet kapok tőlük. Próbálom a dolgokat a helyén kezelni, udvarias vagyok, türelmes, ha kell akkor komoly, ha úgy adódik akkor vicces, a lánynak szoktam néha kedveskedni apró kis meglepikkel, ha mással nem akkor egy csokival vagy reggeli kakaó az ágyba, stb..

A párkapcsolatot mindig is komolyan gondoltam, nem volt túl sok barátnőm de velük mindig hosszú távra szerettem volna tervezni. A leghosszabb 1 év 8 hónap volt. Ilyeneket kaptam szakításkor, hogy túl jó vagyok meg túl kényelmes velem, nem kell küzdeni, stb.. miért akarunk küzdeni? Én nem küzdeni akarok senkivel hanem azt, hogy együtt boldogok legyünk. Beszélgettem elég sok normális, intelligens lánnyal. Ők általában pár nap után eltűnnek. Amíg beszélgetünk addig minden oké, de valahol amikor a munka szóba kerül akkor úgy ott annak a környékén szokott ellaposodni a hangulat. Vagy nem tetszik sokaknak amit csinálok (én nagyon szeretem a munkám) vagy azért mert nem lenne elég a fizetésem? Hát nem tudom.

Minden este amikor egyedól elalszom, végiggondolom az eddigi kapcsolataim és hát igen... megcsalás lett a vége mindegyiknek és nem én léptem félre soha. Ennyire nehéz lenne az életben egy rendes lányt találni? Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok adonisz, de abból kiindulva, hogy voltak már barátnőim, annyira nagyon ijesztő sem lehetek, illetve így spontán ha úgy jön ki egy lánnyal a beszélgetés, mindig nagyon jól el vagyunk. Ez most nem túlzás de 10-ból 8 lány olyasmiket szokott mondani, hogy milyen jó, hogy van még ilyen fiú mint én, és hasonlók. Ez olyankor jól esik és úgy érzem mégiscsak van még remény. De aztán mindig kiderül, hogy szép szavak ezek de a valóság más.

Szóval úgy vagyok már vele, hogy nem is érdekelnek sem az egyetemet végzett lányok de még csak érettségije sem kell, hogy legyen, az sem érdekel ha nem is dolgozik csak szeressen és ne csaljon meg soha. Tudjunk összebújva filmezni, néha kirándulgatni, túrázni, felfedezni új helyeket, sétálgatni, ha van hozzá kedv akkor néha extrémebb dolgokat kipróbálni, mozi, vacsi étteremben vagy itthon közös főzések, stb..

Annyira nagy elvárások ezek?

Van most egy lány akivel úgy beszélgettem, 20 éves és még szűz. Azt mondta az is akar még maradni egy darabig. Ez sem zavarna, ha szeretjük egymást én még azt is kibírnám hogy a házasságig nincsen szex. Ő úgy gondolja magáról, hogy csúnya, szerintem nem. (vagy már ennyire nem látnék jól a szeretetéhségtől?) Az igaz, hogy nem túl művelt és vannak dolgok amik abszolút nem érdeklik de ő is ilyen ragaszkodó úgy vettem észre és nagyon tudna szeretni szerintem. Nagy gáz ez, hogy már szinte mindent feladok csak hogy szeressen végre valaki?

2016. máj. 22. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Teljesen megertelek. Hasonlot keresek ferfibe. Ne add fel, majd lesz valaki. :)

26N

2016. máj. 22. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Te, én vagyok?

Hogy ezt valaki ilyen jól megfogalmazza és ne én legyek az,eddig elképzelhetetlen volt.

Igyunk valamikor egy sört és kezdjünk el rendes lányokat keresni!

27/F

2016. máj. 22. 11:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Hol laksz utolsó? Te még hiszel a rendes lányokban? Ez olyan mintha a Jézuskában hinnénk nem? :D

Az a baj egyébként, hogy a baráti köröm hozzám hasonló, ők is nehezen találtak rendes lányt, de ők már úgy néz ki mindenki talált. Ők úgy elvannak, általában távol vagyunk egymástól. A haverom aki közel van, egy igazi bunkó, mindenkinek beszól, kárörvendő. Ha vele vagyok, úgy érzem azt gondolják, én is ilyen vagyok. Nem szoktam alkoholizálni de már a sör is jöhet miattam ha attól jobb lesz :D

2016. máj. 22. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

"Nem szoktam alkoholizálni de már a sör is jöhet miattam ha attól jobb lesz :D"

Ne haragudj meg, de nekem kb. itt jutott eszembe, hogy mi lehet a baj... Nem az, hogy túl jó vagy, hanem valószínűleg emellett (a leírásod alapján) semmi izgalom, vagy meglepetés nincs. Úgy értem, mintha például egy sorozatot néz az ember, azt azért nem hagyja abba, mert van benne valami izgalom, valami váratlan, valami kiszámíthatatlan. Valószínűleg benned ez nincs meg. Nagyon kevés embernek imponál az, hogy a másiknak mindig minden lépését ki tudja számolni, hogy nem kell attól "tartania", hogy valami spontán dologgal meglepi, legyen ez egy hirtelen ötlettől vezérelt utazás a Balatonra, vagy egy koncert egyik percről a másikra, vagy akármi.

Ezt csak abból kiindulva gondolom, hogy a leírásod alapján számodra már a sörözés is vadulásnak számít.

Szóval nem azzal van a baj, amilyen vagy, hanem ami valószínűleg nincs meg benned, vagy nem vállalod fel, vagy akármi, ami miatt nem lehet benned ezeket a dolgokat felfedezni. Az embernek kellenek az újdonságok, a spontaneitás, amit Te valószínűleg nem adsz meg a másiknak.

2016. máj. 22. 13:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Hujujj :D Rám aztán mindent lehet mondani, de hogy nincs bennem spontaneitás azt nem :) Egyébként itt lakom a Balcsinál és imádok itt a környéken is mászkálni, felfedezni a helyeket ha van barátnőm de bárhol máshol is egyébként. Saját magam sem unatkozom soha, amikor van kapcsolatom akkor meg hatványozott a dolog. Mindig van kilátásban program :)
2016. máj. 22. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!