Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tartanak arra érdemesnek a nők, hogy megismerjenek?

Figyelt kérdés

Nem szeretném fényezni magam, de szerintem én a normálisabb srácok közé tartozom. Egyetemre járok, haladok a szakmámmal, céljaim is vannak vele és nem csak a pénzért csinálom. Vannak hobbijaim, szeretek edzésekre járni és többnyire minden iránt érdeklődöm. Szívesen beszélek bármiről és általában véleményt alkotni is tudok. Egy adott témánál szeretem továbbgondolni a dolgokat. Nem érzem magam annyira kockának, viszont tény, hogy nem vagyok egy bulizós alkat.

Inkább szeretem az építő jellegű dolgokat, esetleg sétákat, beszélgetéseket, kirándulásokat. Szeretem magam fejleszteni és azt gondolom, hogy az utóbbi években elég sokat fordítottam arra, hogy érzelmi intelligencia terén is fejlesszem magam. Persze nem tartom magam még teljes értékű felnőttnek, de sok olyan férfit és nőt látok, akik bár teljes értékű felnőttnek tartják magukat, de nem azok. Nagyon beszűkült a látókörük, felszínes a gondolkodásuk.

Én úgy tartom magamról, hogy van egy értékrendem, ami szerintem egyedi. Igyekszem az emberekkel kedvesnek lenni és a beszélgetéseim is többnyire nyitott vagyok. Vannak akik intelligensnek tartanak, ezt többször is mondták rám. Ezzel nem szeretek dicsekedni, én ezt nem így élem meg. Ráadásul elég sok kudarcélményem is van. Viszont igyekszem mindig intelligensebbé válni.

Az ismeretségi körömbe tartozó nők többnyire mind foglaltak. Próbálkoztam a netes ismerkedéssel, de nem igazán jártam sikerrel. Itt gyakorin is próbáltam ismerkedni. A problémám az, hogy kialakulna egy beszélgetés, de mintha csak én akarnám. Szimpatikusnak tűnik az illető, válaszol az üzeneteimre, de nem reagál igazán. Nem partner a beszélgetésben, csak éppen felel, ha kérdezem. És ez nekem azért kínos, mert nem tudom, hogy nem annyira fejlettek a kommunikációs készségei vagy le akar rázni inkább. Mivel nem szeretem ráerőltetni magam emberekre és ismerkedni sem szeretnék olyan nőkkel, akiken látom, hogy nem akarnak velem, ezért annyiban hagyom a dolgot.

Az lenne a kérdésem, hogy mi a baj velem?

Túl komolynak tűnök vagy unalmasnak?

Volt már olyan, akinek elmondtam mivel foglalkozom és mik érdekelnek, majd ő azt mondta erre, hogy ő nem annyira érdekes. Ez nekem nem jelentett volna hátrányt, de mégis láttam rajta, hogy nem akar annyira beszélgetni és inkább annyiban hagytam.

A legtöbb beszélgetés legjobb esetben is pár levél után megszakad, de sokszor még arra sem tartanak érdemesnek, hogy megismerjenek.

Szeretném tudni, mi az ami ilyen riasztó bennem. Túl pörgős az életem vagy túlságosan érthetetlennek tartanak?

2016. máj. 21. 19:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Csúnya vagy. Mint én. 21F
2016. máj. 21. 19:29
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
Vszleg az a baj veled, hogy túl normális vagy. A nők a vagány, nagyképű, pofátlan férfiakra buknak, akik porrá alázzák őket.
2016. máj. 21. 19:34
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
+ ha olyan hosszan ömlengsz a lelki bajaidról mint itt, akkor inkább a Capellába menj ismerkedni.
2016. máj. 21. 19:36
 4/18 A kérdező kommentje:
Ez mióta számít ömlengésnek? Leírtam a problémámat és el akartam magyarázni rendesen, hátha valaki normálisabb tanácsot tud adni.
2016. máj. 21. 19:41
 5/18 anonim ***** válasza:
43%

Ezt imádom. Kétnaponta van egy ilyen kérdés.

Minden pasi megállapítja, hogy vagy csúnyák vagy túl normálisak. (Én s ide tartozom)

Aztán jönnek a nők,hogy nekik nem ez kell. Ők mások. Ők sem találják a normális pasikat.

A frászt.Nem is tudom,hol láttam, egy választ, a nőknek a szenvedés kell. Hogy majd ő megváltoztatja vagy miatta megváltozik a gyökér. Sosem fog... Ébresztő.... Tízet megcsalt, neki már mindegy, hogy te leszel-e a tizenegyedik...

Nem, nem általánosítok. Vannak rendes hölgyek/nők. Akik keresik a normális pasit. Csak,ha az adott pasi túl normális... Háááát, elveszett.

Szóval vagy idősebb nők. Akik már ezt keresik.

That's all...

6/18 anonim ***** válasza:
33%
Mert ez alapjàn nem a nèp 90%-a közè tartozol. Vagyis a hülyèk közè. Ès emiatt Nem èrnek fel a szintedre.
 7/18 anonim ***** válasza:
29%
#3 vagyok. Bocs, ha kicsit erőteljesre sikerült a válaszom. De féloldalas kiskátéban kifejteni egy ilyen oldalon, hogy nem érted, miért nem buknak rád a nők, hát az enyhén szólva aránytévesztés. Ha a nőkkel is így kommunikálsz, akkor meg is fejtettük a problémádat.
2016. máj. 21. 19:47
 8/18 anonim ***** válasza:
71%

Figyi.

"ez nekem azért kínos, mert nem tudom, hogy nem annyira fejlettek a kommunikációs készségei vagy le akar rázni inkább" - ilyenkor az esetek kb. 99%-ában le akar rázni, csak nem akar megbántani/fél, hogy akkor büdös qrva lesz/nem tudja, hogy mondja, hogy NEM/stb.. Az ilyen netes próbálkozásoknál a visszautasítást soha, semmilyen körülmények között nem szabad magadra venned, mert nem neked szól. Ez annak szól, hogy aznap te vagy a 23. arctalan, névtelen próbálkozó, és ez sokszor egyszerűen nyűg. De mondom, ez nem Rád vonatkozik, hanem a tényre, hogy "na, már megint egy...". És hiába vagyok (inkább átváltok E/1-be, mert nem tudom, a többi nő hogy van ezzel) tisztában azzal, hogy lehet, hogy egy igazán értékes ember megismerésének lehetőségét szalasztom el, az a helyzet, hogy nem érdekel. Azért nem, mert te vagy aznap a 23., összesen az 1562. a sorban, és egész egyszerűen frusztráló, hogy nőként bárhol megjelenek - még itt virtuálisan is, úgy, h senki se tudja, mennyire vagyok pl. bányarém - mindenhol az ismerkedés a próbálkozás a nyomulás van, egyszerűen nem hagynak élni. NEM AKAROM.

Tudnám ezt még fejtegetni - tényleg -, de ez nem segít rajtad. A lényeg, amit ezzel mondani akartam, hogy az ilyen netes írogatások nem szabad, hogy elvegyék az önbizalmad, mert nem Neked szólnak.

Viszont ennek elkerülése érdekében, ha már net, akkor társkeresőt javasolnék. Nem nagyon ismerem a működését, de feltételezem, hogy ott társkeresési szándékkal vannak fent az emberek, tehát nem fognak kapásból visszautasítani. szerintem egy próbát megér.

Bár az én véleményem az, hogy a személyes ismerkedés a legjobb.

Ami pedig a legfontosabb: kisugárzás, kisugárzás, kisugárzás! Minden más másodlagos.

2016. máj. 21. 19:47
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz!A normális fiúkat szeretem. :) 19/L Budapest
2016. máj. 21. 19:48
 10/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom hány éves lehetsz, úgy kb. 20-25-re tippelek. Sztem nincs Veled semmi baj, max annyi, h rossz helyen keresgélsz, rossz lányokat választasz. De akkor viszont megint Te vagy a hibás, más szűrőt kell választanod!
2016. máj. 21. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!