Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül érzem magam, van még olyan, aki hasonlóan érzi magát?
Nem ismerkedésért tettem ki a kérdést, egyszerűen csak egyedül érzem magam. Amúgy nincs ellenemre interneten ismerkedni, én csak itt szeretek.
"Épp nincs senkim" dologra meg annyit, igen, nincs senkim, több mint másfél éve.
De mondtam, csak érdekelt, ki érzi hasonlóan magát.
Most is, apám itthon van, de ennek ellenére, rohadtul magányosnak érzem magamat.
Nem mindig van így, mert általában jól elfoglalom magamat, animét nézek, játszok, sorozatokat nézek.
Csak időnként előtör belőlem a múltamnak emlékei és csak kínoznak, hogy akit szerettem, talán még a szívem mélyén most is szeretem, nem tudom, na mindegy, szóval eléggé magam alatt vagyok. Meg péntek is van, mások buliznak, én meg itthon ülök a 4 fal között. Nem vagyok az a kimozdulós fajta.
Dolgozol egyébként vagy még tanulsz?
Amúgy próbálj haverokat szerezni és járj el bulizni, hamar össze lehet szedni egy csajt. Hidd el, ha eljársz bulizni majd pár hete, meg barátokkal jól érezni magad, akkor nem leszel magányos és még annak is lesz esélye, hogy összeszedsz egy parátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!