Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen le kell mondanom arról hogy fiatal csajom legyen?

Figyelt kérdés
52 éves vagyok és kissé elhízott, de nem vészesen. Meg lehet kövezni érte, de főleg a jóval fiatalabb (20-as) csajok izgatnak. Van esélye egy magamfajta palinak arra, hogy tartós kapcsolata, akár házassága legyen ilyen korú nővel? Már kezdem feladni, mert eddig nem igazán jött még össze..

2016. máj. 20. 04:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
50 evesen mar ne akarjal gyereket vallalni. A gyereked diploma osztojara mar 10 eve halott leszel.
2016. máj. 20. 13:08
 22/34 A kérdező kommentje:
Persze, logikus. Jellemző ha nem tudtok észérveket felsorolni az ellen amit írtam, akkor csak troll lehetek, ez világos.. Nem írtam olyat hogy 30-asok már nem lennének nekem elég jók, csak nem az a célkorosztály számomra egyszerűen. Amiatt meg nem tartom magam felszínesnek, ha a 20-onévesek tetszenek, mivel külsőről nem is írtam konkrétan semmit. Olyan téren nincsenek különösebben extra igényeim. Amit meg a fiatal legényekre írtam, azt nem általánosságban írtam, nem mind olyan az tény, de azért akad köztük olyan is bőven, legyünk őszinték. Felszínesek inkább azok, akik egyből öregapónak vesznek egy 50-es pasast, az meg, hogy a kor miatt nem lehetne elmenni együtt sehova egyenesen debilség. Normális helyeken általában nem azt nézik, hogy ki hány éves. Akkor lehet ti jártok rossz helyekre vagy kitudja..
2016. máj. 20. 13:13
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
#22 Nem azért, hanem azért mert ostoba vagy, hogy még az észérveket sem tudod felhozni, amit sokan felhoznak. Én mondjuk nem hoztam fel, mert leszarom. :) Ne szarj ide légyszíves több szart! :)
2016. máj. 20. 13:15
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy ennyi idősen öreg, de a te célkorosztályodnak apja lehetnél, a saját korosztályod jobban illik korban hozzád. Én is a saját korosztályomhoz vonzódom.

Neked miért pont az a korosztály kellene? Sokat mozogsz ennyi idősek körében? Miért pont ők?

2016. máj. 20. 13:16
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az, aki nem veszi figyelembe az észérveket...

Azt várod, hogy egy húszéves egy harmincas-negyvenes nő érzelmi érettségével és életstílusával rendelkezzen.

Egy 20 éves nő (a nagy többség) nem családalapításra és háztartásvezetésre vágyik, hanem bulizni szeretne, tanulni, karriert építeni.

Kérdés, hogy te képes vagy-e kapcsolódni hozzá az életmódjában és várni 10 évet, míg képes lesz megállapodni melletted.

Nekem vannak a környezetemben olyan párkapcsolatok, ahol jelentős korkülönbség van a felek között, de egyik sem a családalapításról szólt. (Pl. középiskolai osztályomból több olyan lány is volt, aki "apja korabeli" férfival lépett kapcsolatba. Osztálytalálkozón kiderült, hogy ők azok, akiknek nem lett gyermekük egyáltalán.)

2016. máj. 20. 13:19
 26/34 A kérdező kommentje:
#23-as Te ritka szűklátőkörű vagy már ne is haragudj, akár nő vagy akár férfi.. És aki szerint ne akarkja gyereket, elárulná miért? Ne magadból indulj ki kérlek. Remélem ha van gyereked vagy lesz, akkor ő gondolkodásban többre fogja vinni nálad.. Késői apukákról nem hallottál még? Az anyja gondolom azért lenne hogy felnevelje, ha én nem lennék már akkor is.
2016. máj. 20. 13:24
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
#26 Nem haragszok, egyszerűen mióta tudom hogy trollkodsz, azóta nem tudsz már felhúzni. :) Szerintem egyébként nyugodtan vállalhatsz gyereket, nem tudok olyanról hogy az ostobaság öröklődne... Bár a nevelés is közrejátszik, szóval azért inkább mégse tedd! :)
2016. máj. 20. 13:30
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

1: nem akarok 40 evesen egyedul maradni ez nem hiszem hogy felszines gondolkodas

2: nem akarom hogy a 16-18 eves gyerekem mar felarva legyen mert addigra meghal az apja ez sem hiszem hogy felszines gondolkodas

3. Te huszonevesen tudtal volna egy otven hatvan eves nohoz vonzodni es el akartal volna vele kotelezodni egy eletre?

4.az anyagi biztonsagot egy huszonhat-nyolc eves ferfival is meg tudjuk kozosen teremteni

5.te mondod hogy az itteni nok ezek miatt felszinesek kozben pedig te akarsz harminc evvel fiatalabbat az agyadba nem gondolod hogy te vagy a felszines?

21/N

2016. máj. 20. 13:30
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, még 10 év talán, nagyon talán belefér, ha megvan az összhang, de 25-30 év?

Egyrészt, semmi gusztusom ilyesmihez, apám ennyi idős kb, folyton ez járna az eszemben.

Másrészt, amit az előző is írt, lennél kb 60 mire oda jutnánk, hogy gyereket vállaljunk. A kamsz gyerekemnek nem lenne apja, csak öregapja, aki nem érné meg az érettségijét se kb.

Nézhetsz ki akárhogy, nálam pl ez teljességgel kizárt lenne, és szerintem a legtöbb kortársamnál szintén.

Ha jól nézel ki, akkor max pár éjszakára fel tudsz szedni 20-as csajokat, de komoly kapcsolatban nem igazán reménykednék a helyedben.

22L

2016. máj. 20. 13:42
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Egy huszoneves nonek semmi olyat nem tudsz nyujtani amit egy korabeli dolgozo ferfival o ne tudna felepiteni. Csak hatranyok vannak:

-mas eletritmus

-masfele tarsasag

-mas igenyek

-hamar egyedulmarad

-nem lesz gyerek vag ha igen egyedul kell felnevelnie

-negyvenes evei elejetol mar egy idos emberrol kell gondoskodnia

-kevesebb, rosszabb szex

-kevesbe vonzo egy huszonevesnel

Es meg sorolhatnam

2016. máj. 20. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!