Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért áltatjátok ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért áltatjátok ezzel a fiatalabbakat?

Figyelt kérdés
Mikor felvetődik a kérdés, hogy a nők miért inkább a rosszfiúkat választják, többen elkezdik magyarázni, hogy ez nem is így van, meg hülyeség. Átveritek őket, mert tudjátok jól, hogy ez így van fiatal korban is, meg idősebb korban is. És nem...nemcsak a idióta luvnyák választanak így. Rengeteg értelmes, jóravaló nő is az idiótákra bukik, és mikor erre szeretnének választ kapni, hogy miért, akkor senki nem válaszol értelmesen, csak jön a kerülgetés meg a semmibe beszélés.

2016. máj. 19. 19:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Van itt egy érdekes dolog számomra. Remélem érthetően le tudom írni. Itt most főleg arról van szó, hogy a férfiaknak milyen belső tulajdonságokkal kell rendelkezni ahhoz, hogy ne maradjanak örök szüzek. Az itt leírtak szerint az kell, hogy valamilyen szinten extrovertált fäszagyerek legyen, ne egy tutyimutyi csacsi, mert úgy nem fog tudni meghódítani senkit, nem fog aláfeküdni senki anyagi juttatások nélkül. Elméletileg ez kell a nőknek. Mi van azokkal az esetekkel amikor a srác esetleg nem rendelkezik ilyen fäszagyerek belső tulajdonságokkal, de jól néz ki és így ingyen is aláfekszik szinte bárki? Vagy azokkal az esetekkel amikor nem tutyimutyi, de nem néz ki jól és így nem tud megfektetni egy normális csajt sem.
2016. máj. 19. 22:11
 22/30 anonim ***** válasza:
Ezt a nem fa.sza gyerek de legalább jó képű dolgot úgy tudnám érzékeltetni hogy tegyük föl van egy ronda türkíz színű lada azt legfeljebb kiröhögöd viszont ha van egy ronda türkíz színű Lamborghini azt azért elfogadnád nem?
2016. máj. 19. 22:16
 23/30 anonim ***** válasza:
És ha ezt viszem tovább akkor egy agyon tuningolt csoda lada jó festéssel (kevésbé jóképű de magabiztos stb.) Lehet hasonlóan kelendő mint a ronda türkíz Lamborghini.
2016. máj. 19. 22:20
 24/30 anonim ***** válasza:
Tehát ezek szerint a külső rendkívül fontos. Azt lássák, hogy Lamborghinivel járkálsz. Nem számít, hogy mondjuk nem jó, de legalább jól néz ki, mert egy sportautó. A labda meg egy frankó vb laszti, de rusnya igy kinevetve továbbálsz.
2016. máj. 19. 22:21
 25/30 anonim ***** válasza:
80%

Értem szóval ha valaki nem borzasztóan rámenős nem játssza el a "fa$zagyereket" és nem gázol át gátlástalanul az embereken (főleg a nőkön) az már nem is férfi? Vagy most hogyan is van ez? A nőknek teljes ŐSZINTESÉGGEL bevallva az kell, hogy valaki megalázza és tárgyiasítsa őket csakhogy meglegyen a kellő "izgalom" és "misztikusság"? Elég abszurd az egész így számomra.

A másik dolog meg, hogy ha én nem vagyok egy extrovertált, teljesen a külvilág felé létező személy akkor automatikusan tutyimutyi szar leszek? Csak mert nem nyomulok gátlástalanul és nem használom ki az embereket? Egyébként akkor ha már itt tartunk a leginkább "csendes" és e miatt lenézett, leszólt ember tud lenni a legnagyobb "állat" ha egyszer kihozzák belőle.

2016. máj. 19. 22:43
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem ment át a hasonlatom. A Lamborghinivel csupán arra akartam rá mutatni hogy egy kevéssé jó járgány ha még negatívumokkal is bír értelemszerűen nem lesz népszerű míg egy jó járgánynak néhány hibát eltűr az ember. Ezért kelendőbbek a kevésbé magabiztos adott esetben életképtelenebb de jóképű pasik ellenben az azonos "képességű" kevésbé jó pasikkal viszont ha egy kevésbé jóképű pasinak jó a teste magabiztos humoros stb. (Mindenkinek már a könyökén jön ki milyen) a pasi akkor hasonló esélyekkel indul sok nőnél mint a jóképű de béna.

Nem igaz hogy nem láttatok még olyan magabiztos pasit aki mellé nem bunkó és nem gázol át a jó népen. Szóval nem nem a bunkókat akarják a nők de nem is a szobanövény effektussal kűzdőket. Én a sokat támadott egyik előző hozzászólásomban ezt már kifejezettem. Sőt majdnem minden ilyen vitánál leírja valaki hogy az arany középút a nyerő. Vannak nők akik elvannak azzal ha valaki visszahúzódó sőt vannak akik ilyet keresnek. Tudom hogy mint ember ezek a pasik is ugyanolyan értékesek de az én szememben akkor sem potenciális partner jelöltek. Ha nem szeretem a spenótot hiába tudom hogy egészséges nem fogom kívánni. Ettől még nem az agresszív bunkókat keresem ahogy nagyrészt a többiek se.

2016. máj. 19. 23:32
 27/30 anonim ***** válasza:
Beszállhatnék az autós példás vitába lányként? :D Egy patent állapotú Lada, Trabi vagy más régiség számomra sokkal szimpatikusabb gazdit sejtet, mint egy Lambo. Meg amúgy is mi a bánatnak Lambo a magyar utakra, menni úgyse fogsz vele :D Max villogni jó, az olyan embereket meg nem szeretnek, akik a pénzükkel vágnak fel.
2016. máj. 19. 23:57
 28/30 anonim ***** válasza:
Aláírom amit mondasz :D viszont nem ez lett volna a lényege a hasonlatnak :D viszont szerintem az ilyen szép fiút kereső lányokhoz illik is a Lamborghini sőt általában elvárás:D
2016. máj. 20. 00:14
 29/30 anonim ***** válasza:

"az olyan embereket meg nem szeretnek" az ott "szeretem" akart lenni :D

Hát igen tény, vannak lányok akiknél ilyesmi az elvárás, ők annyit is érnek :D

2016. máj. 20. 00:50
 30/30 anonim ***** válasza:

Amikor a férfiak jönnek azzal, hogy "megdugnám, de kapcsolatban nem lennék vele", az természetes. Ha egy nő teszi ugyanezt, azzal meg nem tudtok mit kezdeni.

Egyetemista koromban nekem is voltak "trófeáim", olyan férfiak, akik fizikailag vonzottak, jólesett megszerezni őket, de eszem ágában nem volt tartós kapcsolatban maradni (a sors fintora, hogy volt köztük olyan, aki erőltette volna a "komoly" kapcsolatot úgy, hogy totál alkalmatlan volt rá). Ezek a kalandok többek között arra voltak jók, hogy megtanuljam értékelni a biztonságot és stabilitást, amiben később, "megkomolyodva" részem lett.

2016. máj. 20. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!