Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért áltatjátok ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért áltatjátok ezzel a fiatalabbakat?

Figyelt kérdés
Mikor felvetődik a kérdés, hogy a nők miért inkább a rosszfiúkat választják, többen elkezdik magyarázni, hogy ez nem is így van, meg hülyeség. Átveritek őket, mert tudjátok jól, hogy ez így van fiatal korban is, meg idősebb korban is. És nem...nemcsak a idióta luvnyák választanak így. Rengeteg értelmes, jóravaló nő is az idiótákra bukik, és mikor erre szeretnének választ kapni, hogy miért, akkor senki nem válaszol értelmesen, csak jön a kerülgetés meg a semmibe beszélés.

2016. máj. 19. 19:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
6-os, ez hatalmas. Ezek szerint ti azért vagytok termtve, hogy néhány szerencsés k€rjon titeket és ti meg mártírok vagytok, mert ezeket a srácokat nem tudjátok örökre megszelidíteni. Saját magatokat bässzátok át folyamatosan, abban a reményben, hogy majd a következő rosszfiút sikerül megszelidíteni. Persze nem. Ezek a rosszfiúk meg vígan élik világukat rajtatok, vigyorogva keresztül menetelve.
2016. máj. 19. 20:00
 12/30 anonim ***** válasza:
19%

én arra lennék kiváncsi hogy a nők akik a kapcsolati erőszak, mint külön büntetőjogi tényállás létrehozása mellett lobbiztak azok hány rosszfiúnak voltak meg korábban(úgy korábban hogy a pofonok előtt, és között)

...

nekem már volt részem afféle felvilágosításban hogy kétféle fiú van: a rosszfiú, aki fúj mert mégiscsak bunkó erőszakos, meg a nyúlbéla aki meg minek is létezik

2016. máj. 19. 20:35
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Igen #12- sajnos ebben sok az igazság. De a nők sokszor még a férfiaknál is makacsabbak, és kitartóbbak, akkor is ha látszólag esélytelen a dolog.

Mert néha sikerül. Más kérdés hogy az mennyire lesz valóban jó, és mennyire csak látszat jó...

2016. máj. 19. 20:44
 14/30 anonim ***** válasza:
72%

Hála a szenteknek nem csak a nyúlbéla és a bunkó létezik de tény hogy nagyon nehéz megtalálni az átmenetet. Én találtam egyet és ki is tartok mellette. Volt előtte egy ilyen kedves fiú de egyszerűen nem tudtam rá férfiként tekinteni sőt taszított a gondolat hogy vele legyek. Hamar vége is lett a kapcsolatnak. Soha nem hagynám hogy egy férfi alázzon vagy verjen de egy ilyen kis puha aranyos állóvíz mellett se tudnék megmaradni mert taszít ha valakinek alacsonyabb a fájdalomküszöbe mint nekem vagy hisztisebb töketlenebb mint én. Egyszerűen az ilyen srácra nem tudok felnézni nem indít be bennem mást mint esetleg az anyaiösztöneimet. Pont ezért nem is kerestem kapcsolatot csak aztán rám talált a párom.

Lehet itt panaszkodni hogy milyenek a nők de ha végig nézek az utcán sétáló pasikon sokszor elfog a sajnálat mert már fiatal korukban látszódik hogy született örök szüzek. Hihetetlen rossz a pasifelhozatal. Ettől függetlenül én bármikor elismerem hogy nem ér sokat a szememben az a nő aki hagyja hogy egy paraszt terrorizálja mert az ilyen nő ugyanúgy sajnálatra méltó mint a fentebb említett pasi típus.

2016. máj. 19. 20:52
 15/30 anonim ***** válasza:
14-es most nem magamról beszélek de akinek van pár ezer forintja az már meg tudja váltani a szűzességét fizetős néninél....akinek annyija sincs az tényleg szánalomra méltó....és ne jöjjünk azzal hogy "úgy nem ér" mert ennyi erővel az sem ér ha valaki jobbnak tünteti fel magát a valósnál(esetek zöme)
2016. máj. 19. 21:04
 16/30 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, nekem egyik véglet se jön be. Az arrogáns rosszfiúk taszítanak, egy tipikus csöndes "jófiúval" meg voltam már együtt de rettenetes volt.

Inkább az arany középutat kérném, aki kedves de határozott, szeret otthon ülni is meg bulizni is, stb stb, nem szeretem a szélsőségeket.

22L

2016. máj. 19. 21:13
 17/30 anonim ***** válasza:
72%

ma 21:04

Attól még, hogy pénzért szexel valakivel, az én szememben szűz marad, mert nem tudott meghódítani egy csajt, hanem feladta és azt hiszi majd ettől jobb lesz neki. Bármilyen életkorban szívesebben választanék egy teljesen szűz pasit, mint olyat aki prostival vesztette el és/vagy azóta is csak prostival feküdt le.

(nem a 14-es vagyok)

2016. máj. 19. 21:16
 18/30 anonim ***** válasza:
a csaj valami vár vagy erődítmény hogy meg kell hódítani? :D
2016. máj. 19. 21:20
 19/30 anonim ***** válasza:
18. Igen, meg kell nyerned magadnak. :D
2016. máj. 19. 21:34
 20/30 anonim ***** válasza:
17-es....azt tudtad hogy a legtöbb első lefekvés, randi után egy vacsorát követően történik ? akkor azok is prostik és a vacsora volt a tarifa? a pénz legtöbbször mindig ott van a képben csak valahol közvetlenül(leszámolva) valahol közvetetten nem kiemelve de ott van
2016. máj. 19. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!