Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért áltatjátok ezzel a fiatalabbakat?
Nézz már körül, hogy milyen sok "jófiúnak" van párkapcsolata, rendes, normális barátnője.
Na, akkor hogy is van ez? Csak a rosszfiúknak van kapcsolata? Egy nő se áll le rendes hétköznapi srácokkal? Egyéb hazugságok, amik még hirtelen eszedbe jutnak rólunk? (Pl. mindannyian felszínesek vagyunk, mindannyian a gazdagokra bukunk, és a többi és a többi, szemezgess nyugodtan a topicból)
#1: Ez hogy jön ide? Nem is rólam van szó. Értő olvasás megy?
#2: Szétnéztem, pont ezért hoztam fel a témát.
Nőként válaszolva a kérdésedre a rosszfiúk izgalmasak. Gondolom rossz fiú alatt azt érted, hogy mindenkit megfektet, aki az útjába kerül nem kímélve ezzel senkit és semmit.
Ezek a fiúk piszok helyesek, sármosak, humorosak. Ezért visz kb minden nőt. Volt 1-2 ilyen fiú az életemben. Hogy miért választjuk mégis őket? Mert bennük van az a bizonyos elérhetetlenség, titokzatosság, hogy küzdeni kell értük ahhoz, hogy engem válasszon a sok közül, hogy én majd úgymond "megszelidítem". De őket lehetetlen megfogni! De mégis tesz az ember 1-2 próbát, hátha mégis.
Én a kommenteket jöttem olvasni.....
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!