Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai pasik miért ilyenek?
Figyelt kérdés
Exem ismerősére írtam rá akit egyszer láttam és szimpatikusnak tűnt, meg tetszik is. Ráírtam és alig-alig írt vissza valamit stb. Így egyik lány ismerősömet megkértem, hogy írjon rá vele is ilyen lesz és a csajjal teljesen máshogy beszélt meg vissza is írt neki hogy pill meg most vagyok. De ez lehet azért mert én tök átlagosan írtam rá ő meg rámenősen. Most nem tudom írjak rá máshogyan hátha vagy hagyjam?2016. máj. 19. 17:15
11/23 A kérdező kommentje:
mindjárt elmegyek sírni, nem veszem az összeset egy kalap alá van kivétel, nem a legtökéletesebb, a csajnak be se jött csak egy próba miatt írt rá.
2016. máj. 19. 17:29
12/23 anonim válasza:
Mégis mi a francot lehetne erre tanácsolni? Ráírtál, de úgy tűnik nem nagyon vagy az esete. Lehet, hogy esetleg ismer és olyan benyomása van rólad, hogy nézhetsz te ki akárhogy, ha olyannak könyvelt el írhatsz neki regényt is akkor sem fogsz kelleni. Ha akarna téged akkor valószínűleg foglalkozna veled. Én amikor férfiként járok így, hogy nem foglalkozik velem a csaj akkor békénhagyom. Keresek olyat akit érdeklek.
13/23 anonim válasza:
Azzal, hogy szerinted jobban nézel ki, még sok fiú nem fog hasra esni, mert a szépség még nem minden.
14/23 anonim válasza:
Egyébként, ha megtudnám, hogy az a másik csaj csak azért írt rám, mert vele tesztelgettél, akkor még annyira sem kellenél.
15/23 anonim válasza:
9# Figy, legközelebb, ha tanácsot szeretnél kérni azzal kapcsolatban, hogy egy adott pasinak hogy tudnád felkelteni az érdeklődését, akkor ajánlom, hogy ne a "mai pasik" ócsárolásával kezd, úgy en bloc.
16/23 anonim válasza:
Nem tudom. Ha rám írna egy külsőre marha jól kinéző nő, vagy kamunak tartanám, vagy szivatásnak, vagy egyszerűen nem érdekelne, mert velük társalogni nagyjából felér egy sajtreszelővel való rejszolással. Egy nem kirívó kinézetű nővel sokkal jobban el tudok dumálgatni, és nagy általánosságban elmondható róluk, hogy beléjük némileg több agysejt szorult, mint amennyi a cicababákba.
17/23 anonim válasza:
Nem jöttél be neki. Sajnálom. :( Nem akart megsérteni. Én is csináltam már ilyet.
18/23 anonim válasza:
Mondjuk ismerős exével én se jönnék össze.
19/23 anonim válasza:
Most ezen mit kell ennyit gyötrődni? Teljesen értelmetlen a kérdés mivel magad is tudhatod a választ, ami nagyon egyszerű. Nem tetszel neki. Pont.
20/23 anonim válasza:
Ne magadból indulj ki kérdező.A férfiak kevésbé választanak a külső alapján.Dugd a seggedbe a szépséged.20 év múlva már a pinád is ráncos lesz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!