Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai pasik miért ilyenek?
Figyelt kérdés
Exem ismerősére írtam rá akit egyszer láttam és szimpatikusnak tűnt, meg tetszik is. Ráírtam és alig-alig írt vissza valamit stb. Így egyik lány ismerősömet megkértem, hogy írjon rá vele is ilyen lesz és a csajjal teljesen máshogy beszélt meg vissza is írt neki hogy pill meg most vagyok. De ez lehet azért mert én tök átlagosan írtam rá ő meg rámenősen. Most nem tudom írjak rá máshogyan hátha vagy hagyjam?2016. máj. 19. 17:15
1/23 anonim válasza:
Görbetükröt mutatnak egyszerűen, ez pont a lányoknál jellemző 99%-nál, míg a fiuknál úgy a 10% akiket minden lány pont kiválogat mer nekik csak a tökéletes felel meg, azok pont ilyenek mer ők megtehetik. Egy 10/9 alatti fiura sose fog csaj hajtani pl.
2/23 anonim válasza:
Nők sem csinálják ezt máshogy. Te sem dugatod meg magad az összessel aki rád ír.
3/23 anonim válasza:
Nem a pasik ilyenek hanem a te igényedhez igazodó 10/10-es pasik ilyenek...
4/23 anonim válasza:
Vagy őfelséged nem tetszik neki....ez eszedbe se jutott mi?
Mi férfiak miért vagyunk ilyenek, amikor azt hiszed te vagy a világ közepe???
Agyam eldobom...
5/23 anonim válasza:
Ha a pasinak nem vagy szimpatikus akkor ez van, csinálhatsz bármit. De emiatt nem kell műndani, hogy "a mai pasik ilyenek"...
6/23 A kérdező kommentje:
hát azért én jobban nézek ki mint a csaj azért gondoltam esetleg arra mert ő már alapból úgy indított hogy "hhmm tetszel" ilyesmi értitek
2016. máj. 19. 17:20
7/23 anonim válasza:
Ilyesmi meg olyasmi, értjük bizony...
8/23 anonim válasza:
Ha neked csak aza felső 10% pasi kell szenvedj vele, majd ha választasz a normálisak közül akkor panaszkodj.
9/23 A kérdező kommentje:
ink nem is írok erre a sz.r oldalra semmi kérdést, nem kritikákat kértem hanem tanácsot.
2016. máj. 19. 17:24
10/23 anonim válasza:
Mi viszont nem vagyunk kíváncsi a hisztidre, pláne hogy az összes pasit egy kalap alá veszed mikor gondolom csaka legjobb felel meg neked, de leszólod az összes többit akiket semmibe nézel. Ugyhogy menj csak el innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!