Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, összejönnétek egy olyan lánnyal aki nagyon büdös, de gyönyörű?
Elküldeném orvoshoz, mert ez biztosan nem normális dolog.
Bocsi hogy lányként hozzászólok, de volt idő mikor én is büdös voltam, hiába zuhanyoztam napi kétszer akármivel, végigpróbáltam mindenféle dezodort, parfümöt, mindent, mégis volt egy fura szúrós szagom.. Viccesen hangozhat a kérdés, de rettenetesen kellemetlen helyzet. Én elmentem bőrgyógyászhoz, kiderült hogy egy kenőccsel 1-2 hét alatt orvosolható a probléma, volt valami bőrbetegségem amitől büdös volt a hónaljam.
Szóval ajánlom hogy keress fel valami orvost, mert az ilyesmi nem normális, és nem csak azért mert a pasiknak nem jön be.
Az egyik ismerosom ilyen, gyonyoru csaj de valami olyan szinten budos a szaja, hogy az dobbenet.
Szerintem menj orvoshoz. Most mondanam hogy nem zavar osszejonnek egy ilyen csajjal de nem lenne igaz, mert en full,allergias vagyok a szagokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!