Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, összejönnétek egy olyan lánnyal aki nagyon büdös, de gyönyörű?

Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 13:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én sem a wellnesst.
2016. máj. 19. 14:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Fogaiddal mi a helyzet? Nővérem volt egy korszakában nagyon büdös, mert nagyon rosszak voltak a fogai és a gennyszagot már 5 méterről érezni lehetett.
2016. máj. 19. 14:21
 13/23 anonim ***** válasza:
Lehet pl. vesebetegségtől is, nekem volt egy ilyen ismerősöm, elég kellemetlen szaga volt.
2016. máj. 19. 14:24
 14/23 anonim ***** válasza:

Elküldeném orvoshoz, mert ez biztosan nem normális dolog.

Bocsi hogy lányként hozzászólok, de volt idő mikor én is büdös voltam, hiába zuhanyoztam napi kétszer akármivel, végigpróbáltam mindenféle dezodort, parfümöt, mindent, mégis volt egy fura szúrós szagom.. Viccesen hangozhat a kérdés, de rettenetesen kellemetlen helyzet. Én elmentem bőrgyógyászhoz, kiderült hogy egy kenőccsel 1-2 hét alatt orvosolható a probléma, volt valami bőrbetegségem amitől büdös volt a hónaljam.

Szóval ajánlom hogy keress fel valami orvost, mert az ilyesmi nem normális, és nem csak azért mert a pasiknak nem jön be.

2016. máj. 19. 14:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen betegség sajnos, akármit csinál az lesz, fürödhet akármennyit. Orvoshoz kell mennie, ha amúgy nem higiéniai oka van.
2016. máj. 19. 14:53
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ilyen évfolyamtársam gimiben,nagyon szép volt,de már 10méterről érezted az izzadtság- és cigiszagot.Fúj.Nem irigyeltük a padtársát...
2016. máj. 19. 15:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Nálunk ez egyik főnök asszony ilyen. Hát hallod, első randira tuti a Balatonra vagy termálfürdőbe vinném:) 25f
2016. máj. 19. 16:42
 18/23 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerosom ilyen, gyonyoru csaj de valami olyan szinten budos a szaja, hogy az dobbenet.

Szerintem menj orvoshoz. Most mondanam hogy nem zavar osszejonnek egy ilyen csajjal de nem lenne igaz, mert en full,allergias vagyok a szagokra.

2016. máj. 19. 18:09
 19/23 A kérdező kommentje:
férfi vagyok
2016. máj. 19. 18:19
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem értem miböl jött le hogy nö lennék,csak férfitársaim véleményére voltam kíváncsi, persze nem baj h hölgyek is írtak
2016. máj. 19. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!