Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyönyörű a szomszéd lány, de tanácstalan vagyok. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval, két hónapja költöztem új lakásba, és kb. egy hónapja hazafelejövet rámköszönt a szomszéd lány a hátam mögülről. Én zenét hallgattam és gondolkoztam, meg sem fordultam hanem visszaköszöntem, és bementem a lakásba. Majd elpattant bennem valami, és amikor visszafordultam még láttam, de nem szóltam utána. Csak megjegyeztem magamnak, hogy erre érdemes figyelni. 2 hete viszont egy buszon utaztunk, azonnal felismertem hogy ő az, készültem is hogy odamegyek bemutatkozni, de amikor megláttam az arcát, egy másodperc alatt felforrt a vérem. Megingatta a térdkalácsaimat, és nagyon jól esett! Alig találtam hirtelen ülőhelyet. Azóta viszont nem tudom elkapni. Olyan, mintha egész nap otthon ülne. Becsengetni nem merek hogy bemutatkozzak mert egy gyík vagyok, és a szüleivel már találkoztam egy párszor, elég karakán emberek, nemtudom mennyire vennék jó néven, ha a pofájuk előtt kezdeném el fűzni a lányukat. Szerintetek érdemes lenne mondjuk reggel korábban felkelni, és kifigyelni hogy mikor jár suliba, vagy hagyni egy levelet a postaládában, vagy mi a rákot csináljak? :D Nem akarom hogy egy művi, megjátszott szar legyen, de azt sem hogy fél évig ne lássam újra, csak mert lusta vagyok keresni.
Azért, hogy kifigyeled mikor jár suliba egy kicsit beteges lenne. A szüleivel ne foglalkozz, mert most a szülőknek akarsz bejönni vagy a lánynak? Szerintem nyugodtan csenges be és mutatkozz be nekik :)
Csak az a lényeg, hogy vegyél egy nagy levegőt és próbálj úgy tekinteni rájuk, mint a legjobb barátod lenne elötted, csak egy kicsit másképpen beszélj velük. A felnőttek szeretik, ha hozzájuk beszélsz, akkor a szemükbe nézel. Ha nem bírsz a szemükbe nézniakkor egyszerűen nézz a két szemük közé.
2016. márc. 30. 21:06
2/13 A kérdező kommentje:
A szüleinek már bemutatkoztam, éppen azért mondom, hogy találkoztam már velük. Csak a lányt nem sikerült még elkapnom. Legalább a nevét tudnám, már könnyebb lenne. Francba is, tele lett a gatyám!
2016. márc. 30. 21:09
3/13 anonim válasza:
Miert lenne beteges, ha kifigyeli mikor megy suliba? Mashonnan nehezebben tudna meg, mikor van egyedul
2016. márc. 30. 21:09
4/13 A kérdező kommentje:
Az "egyedül van" dologra egyszer lenne szükségem. Miért vagyok ilyen töketlen? Pedig nem vagyok ronda, ez tuti, ráadásul a munkám 90%-a is emberi kapcsolattartásból áll. A francba.
2016. márc. 30. 21:16
5/13 anonim válasza:
Neked nem az a gondod,hogy nem tudod elkapni egy beszélgetésre,hanem az,hogy félsz tőle és napról-napra egyre jobban.
2016. márc. 30. 21:19
6/13 A kérdező kommentje:
Persze hogy félek is, sohasem történt még velem ilyen egész életemben.
2016. márc. 30. 21:21
7/13 anonim válasza:
Közösségi oldalon megkeresni, ha tudod a nevét...
Azt csinálnám, hogy kifigyelném, akár beteges, akár nem, mikor indul suliba, és egészen "véletlenül" én is pont akkor indulnék.
2016. márc. 30. 21:42
8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak a vezetéknevét. Egyébként erre gondoltam én is, reggel felkelek korán, és az ajtó mellett felöltözve megvárom.
2016. márc. 30. 21:57
9/13 anonim válasza:
Tetszik a szituáció. Hogy oldanám meg? Hm, talán úgy, hogy készítenék valami ajándékszerű biszbaszt (akár lehet gasztroajándék is), és beállítanék hozzájuk, hogy a lánynak készítettem, szeretném odaadni neki. Vagy esetleg még mellé egy kis cetlire a számomat, nevemet, egy-két sor szöveggel. Bár szerintem így belegondolva tök gagyi lenne részemről... hogy részedről hogyan adná magát, gőzöm sincs.
2016. márc. 30. 21:58
10/13 A kérdező kommentje:
Hát, mivel szeretek és "nagyjából" tudok is főzni, ezen már gondolkoztam. Szóval talán az a baj hogy túl sok mindenen gondolkozok és keveset cselekszek. Ergo holnap szépen felkelek 6 órakor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!