Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a szomszéd lány és kukorékol a kakasuk szerintetek átmehetek hozzá most azzal az indokkal hogy szóljon rá hogy maradjon csöndbe és így egyúttal randira is elhívnám ha már ott vagyok?
Figyelt kérdés
jó ötlet ?2014. jún. 30. 04:10
1/7 anonim válasza:
nem igazán... elég ellenszenvesnek fogsz tűnni
2/7 anonim válasza:
Minden lány szereti a reggel fél 5-kor vicceskedő kanos idiótákat, szóval nyugodtan. :)
3/7 anonim válasza:
Szerintem biztosan sikeres lennél, csak vegyél fel ünneplőt és udvariasan mutatkozz be a szüleinek előtte. És virágot se felejts el vinni a mamának.
4/7 anonim válasza:
Szia !jó reggelt állitsd le a kakast,hogy ne kukorékoljon minden reggel,különben randiznod kell velem :-)
5/7 anonim válasza:
Remek az ötlet! Lehet a csaj is direkt húzza fél ötre fel a kakasát, hátha átmász szólni, hogy szóljon rá! :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem menj bátran, nem ezen múlik. Vagy akar valamit tőled vagy nem, legalább kiderül. Azért hajnali 4 órakor kamerás mobil legyen nálad, nyáron biztosan kevés ruhában alszik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!