Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak nektek mennyit számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek mennyit számít a párotok családja ha komoly céllal ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Magyarul ha leendő feleséget kerestek,tehát nem tizenévesek vagytok? 28F
2016. máj. 18. 11:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semennyire nem számít. A kapcsolatunk elején, nagyon fel sem jön a család, csak érintőlegesen. Ha már együtt vagyunk, akkor meg mindegy, milyen a családja.
2016. máj. 18. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
"nézd meg az anyját, vedd el a lányát" elven működöm, és eddig ez az elv nagyon sok mindentől megvédett.
2016. máj. 18. 12:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Leszarom a családját. Nem a család érdekel, hanem a nő.
2016. máj. 18. 12:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha történetesen lenne egy lány aki tetszene akkor engem az se zavarna, ha a lány apja maga Adolf Hitler lenne, vagy, ha a csaj egyik bátyja gyilkosságért a sitten gengszterkedne, szóval nem érdekelnek a rokonok, az én családom se tökéletes, szóval ez van.
2016. máj. 18. 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:
A családját akarod elvenni, vagy a lányt?
2016. máj. 18. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a családja számít, hanem az ő hozzáállása a családjához.

Pl. legyen akármilyen tróger, retkes, élősködő banda, ezt leszarom, addig, míg a kedves nem képzeli azt, hogy őket támogatni kell, meg segíteni, meg nálunk kell, hogy dögöljenek egésznap, meg mindenbe belepofázzanak stb.

2016. máj. 18. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Van benne valami sajnos. Az elején a hormonok és a vágy megtréfálhatja az embert. Mindenki magán hordozza a családját. Tiltakozhat ellene, egyszer úgy is megadja magát.

Nekem ha szimpatikus a családja akkor egyéb egzisztenciális, regionális, öröklött betegséges vagy hasonló sztorik már nem érdekelnek. Ugyanakkor ha nem annyira szimpatikus, mert mondjuk sznobok vagy felsőbbrendűnek képzelik magukat azt is lenyelem.

De az ilyen megtört, halmozottan hátrányos és az élet megvert minket és jaj jaj, vagy mindenki ver mindenkit, egy jó szavuk nincs, alkesz vagy narkós mind stb. az kicsit elgondolkodtató.

2016. máj. 18. 12:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát jah, a nézd meg az anyját c sztori nem hülyeség.

Egy bolond családdal egy életen át, nem jó buli.

Sok ilyet láttam már és csak a szopás van.

2016. máj. 18. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokat, nekem rendezett a családi hátterem, normálisak a szüleim, szóval hasonló hátterűt keresek. Nem anyagiakra értem. Persze, ha olyanba szeretek bele, akinek kicsit cinkes a háttere, az nem válóok, de örülnék, ha a normális családmodell meg lenne ott is.
2016. máj. 18. 12:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon is számít! Hiába nagy a szerelem, ha a háttérből pampognak és a gyerek nagyon is figyelembe veszi... Na meg ahogy nevelték, például nekik természetes valami, nekik nem. És ezt viszi magával a kapcsolatba is a gyerek.
2016. máj. 18. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!