Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek mennyit számít a párotok családja ha komoly céllal ismerkedtek?
Szerintem nem a családja számít, hanem az ő hozzáállása a családjához.
Pl. legyen akármilyen tróger, retkes, élősködő banda, ezt leszarom, addig, míg a kedves nem képzeli azt, hogy őket támogatni kell, meg segíteni, meg nálunk kell, hogy dögöljenek egésznap, meg mindenbe belepofázzanak stb.
Van benne valami sajnos. Az elején a hormonok és a vágy megtréfálhatja az embert. Mindenki magán hordozza a családját. Tiltakozhat ellene, egyszer úgy is megadja magát.
Nekem ha szimpatikus a családja akkor egyéb egzisztenciális, regionális, öröklött betegséges vagy hasonló sztorik már nem érdekelnek. Ugyanakkor ha nem annyira szimpatikus, mert mondjuk sznobok vagy felsőbbrendűnek képzelik magukat azt is lenyelem.
De az ilyen megtört, halmozottan hátrányos és az élet megvert minket és jaj jaj, vagy mindenki ver mindenkit, egy jó szavuk nincs, alkesz vagy narkós mind stb. az kicsit elgondolkodtató.
Hát jah, a nézd meg az anyját c sztori nem hülyeség.
Egy bolond családdal egy életen át, nem jó buli.
Sok ilyet láttam már és csak a szopás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!