Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig olyan lányok zúgnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig olyan lányok zúgnak belém, akikbe én nem, én pedig olyan lányokba, akiknek én nem kellek, mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen unom már, hogy ilyen peches vagyok a szerelemben. 24 éves vagyok és még egy normális párkapcsolatom nem volt. Körülöttem meg azt látom, hogy sokaknak van kapcsolata, persze azt nem tudom, h mennyire boldogok, mert biztos vannak akik csak a látszatra adnak, vagy beérik olyannal akit nem szeretnek annyira. Én is összejöhettem volna jó pár lánnyal, akik oda voltak értem, de egyszerűen képtelen lettem volna rá, mert hosszútávon nem bírnék olyannal együtt lenni, aki iránt nem táplálok komoly érzelmeket. Akik hasonló helyzetben vannak, hogy oldják ezt meg? Lejjebb adják és beérik olyannal aki nem jön be igazán nekik? Vagy várnak az igazira mint én...Na de meddig...?
2016. máj. 18. 10:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na jó, de velem többször is előfordult már ,hogy olyan lányba zúgtam bele, aki elsőre nem tetszett.
2016. máj. 18. 12:11
 12/13 MolotovPunk ***** válasza:

Sok mindent nem tudsz ezzel kezdeni.Majd jön az igazi,előbb utóbb.Ennyi.

Egyébként mióta barátnőmmel szétmentünk azóta engem is olyan lányok találnak be,akik nekem nem jönnek be,akik meg nekem jönnének be azoknak én nem jövök be.

Mondjuk én nem is görcsölök nagyon rá,meg elmúlt 1 évben nem is nagyon csajoztam,mert el vagyok foglalva saját magammal.(Meg néha egyedül is szeretek lenni.)

28/F

2016. máj. 18. 20:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Velem van a baj, hogy legutóbb 19 éves koromban voltam belezúgva olyan emberbe, akivel nem lehettem együtt/nem kezdeményeztem nála/elutasított?

Azóta pedig csak olyanokba akikkel lett is valami

26/F

2016. máj. 19. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!